WipEout HD detaily

pridal spacejunker 21.9.2007 o 10:32 pod hry
HRY > NOVINKY >

O WipEout HD by jeden povedal, že ide o remake WipEout: Pure. Ďalší by povedal, že ide o remixovanú verziu s novými prvkami debutujúcimi v prichádzajúcom WipEout: Pulse. Snáď nikoho neurazíme, ak povieme, že oba popisy sadnú na WipEout HD ako ušité. Prvá next-gen lastovička pre PS3 si požičiava tie najlepšie trate z Pure a mixuje ich s novými magnetickými pásmi, ktoré umožňujú jazdu dolu hlavou alebo cez loopingy, novými tímami, hernými módmi a mohutným online komponentom.

Single kampaň bude, podobne ako v Pulse, zostavená zo šesťuholníkov skladajúcich mozaiku jedného šampionátu kombináciou herných módov: Single Race, Tournament, Time Trial, Speed Lap, Zone Mode, Elimination a Head-2-Head. Kampaň už nebude jednotvárna a jednotlivé šampionáty sa stanú pestrejšie a i keď v jednom preteku prehráte, svoju stratu môžete dohnať v ďalšom a nakoniec zhrabnúť zlato.

Medzi zbraňami sa objavia tri nové: The Repulser, Shuriken a Leach Beam. Ak vás budú na tratiach príliš obstrelovať nepriatelia, môžete si nastaviť nižšiu obtiažnosť bez ohľadu na to, v akej rýchlostnej triede pretekáte. Výborným prídavkom vo svete rýchlych klzákov je Photo mód na vytváranie obrázkov z preteku alebo replayov. Uložené snímky môžete ďalej posielať cez sieť a sharovať s kamarátmi. V online multiplayeri si naraz zahrá osem hráčov v  režimoch: Single Race, Tournament, Elimination a tímovom Team vs. Team.

Váš progres celou hrou bude podrobne evidovaný a zaznamenaný aj na komunitnej webstránke, ak chcete. Všetky rekordy, ghost cars, medaily, najlepšie časy budú vystupovať vo vašom profile. Videli sme maniakálne štatistiky, ktorými bude vybavený WipEout Pulse a veríme, že tu to nebude inak. O údaje o najobľúbenejšej zbrani alebo koľko krát ste využili zrýchľovacie pole neprídete.
Pre WipEout HD sa pripravuje aj dodatočný obsah v podobe sťahovateľných balíčkov s novými skinmi, loďami, traťami a celými šampionátmi. Či pôjde o zdarma distribuovaný obsah ako pri WipEout: Pure, zatiaľ nie je jasné.

Ak chcete vedieť viac o WipEout HD, navigujte svoju myš priamo do dojmov z hrania dema.





WipEout HD detaily WipEout HD detaily WipEout HD detaily WipEout HD detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Studio Liverpool
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk