Wipeout HD sa nafukuje

pridal blade 1.6.2009 o 17:10 pod hry
Wipeout HD sa nafukuje

HRY > NOVINKY >

Wipeout HD, nie až tak prekvapivý hit PS Store si získal svoju nehynúcu slávu hlavne vďaka dokonalej hre zvukov a farieb a preto sa nemožno čudovať, že v blízkej dobe sa dočká relatívne macatého datadisku. Fury, ako sa prídavok k tejto populárnej futuristickej, reflexy testujúcej, epilepsiu podnecujúcej záležitosti volá, totižto ponúkne hneď osmičku nových tratí na ktorých naplno otestujete možnosti a obmedzenia 13 nových poletuchov. Nebude chýbať ani trojica čerstvo voňajúcich módov, pričom dva z nich budú dokonca dostupné v hre viacerých hráčov.

Eliminator, ako už samotný názov napovedá, bude len a len o beštiálnej deštrukcii a tak isto iste neprekvapí, že víťazom v takomto závode bude ten, ktorý svojim postupne defragmentovaným vrakom spôsobí najväčšie škody na vrakoch súperov. Druhá novinka, mód Zone Battle, bude predovšetkým o taktizovaní, keďže umožní vám váš nahromadený zone bar buď použiť na ťažko ovládateľný ale prudko rýchly boost, alebo na opravy stratenej energie. Tak či onak, počas týchto závodov bacha na špeciálne zone bariéry, ktoré vám vaše nádeje na víťazstvo veľmi rýchlo skresajú na nulu.

Posledný herný variant radený do kolonky „new“ sa stane Detonator, ktorý okrem špecifickej lode prinesie aj sériu 14 tratí, na ktorých vás dokonale otestuje ako z hľadiska presného cielenia tak aj po stránke pilotovej. Skrátka, pokoriť tieto závody bude možné jedine zostreľovaním nastražených mín a to čo možno najpresnejšie. Ako si teda môžete všimnúť, obohacovanie hernej náplne sa v prípade Wipeoutu HD radí medzi obzvlášť podarené zámery a pokiaľ autori solídne vyladia všetky aspekty nového obsahu, už tento rok sa máme rozhodne na čo tešiť.

  Wipeout HD Fury - E3 09 Teaser





Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / Studio Liverpool
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk