Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný!

pridal je2ry 12.10.2007 o 19:05 pod hardware
HARDWARE > NOVINKY >

Ako informuje české Tiscali, na internet sa predčasne dostala beta verzia dema Unreal Tournament 3. Bez ohľadu na to, či sa túto betu rozhodnete stiahnuť alebo nie, nemal by vašej pozornosti ujsť článok na pcperspective. Okrem obrázkov z menu a priamo z hry v ňom totiž nájdete prvotné benchmarky zamerané na porovnanie rozdielov výkonnosti medzi kartami od AMD-ATI a Nvidia práve z tejto pripravovanej akčnej pecky.

„Železo“, na ktorom prebehol test na mapách Heat Ray, Shangri La a Suspense: Core 2 Extreme X6800, 2 GB pamäte, Vista Ultimate 64 bit a niekoľko grafických kariet od oboch majoritných dodávateľov GPU. Podľa výsledkov to vyzerá, že UT3 sa uspokojí aj s menej výkonným hardvérom než Crysis. Vzhľadom na to, že sa jedná o beta verziu, netreba tieto údaje samozrejme brať úplne vážne - dá sa z nich veľa odhadnúť, do plnej verzie však ešte môže dôjsť k posunu a my veríme, že to bude posun smerom k ešte lepšej optimalizácii.

UPDATE:  Epic si dal naozaj záležať a  hra beží i na starších strojoch relatívne slušne. Konkretnétne na Athlone 3000+, 2 GB RAM a GF 7900 GTO sa framerate drží na mapách Heat Ray a Sangri La medzi 30 až 40 fps, na Suspence je to zhruba od 20-30. A to pri rozlíšení 1280x1024 so všetkými (v deme dostupnými) parametrami nastavenými na max (okrem v-sync a hardvérovej fyziky). 

Ak vás zaujíma gameplay vedzte, že prvé dve mapy sú určené na súboje v deatmatch, teamdeathmatch a duel móde, v Suspence si to rozdáte aj na vozidlách (tanky, vznášadlá atď) v režime Vehicle CTF. Demo ponúka 8 úrovní obtiažnosti botov, pričom už štvrté bolo pre mňa ako nie príliš UT obľubujúceho hráča, relatívne akurát (vyhrával som cca o 2-3 fragy). Jediná drobná chybyčka botov je, že som ich na mape Heat Ray nevidel používať robotického mecha, s ktorým som im naopak ja často ukazoval, kto je na tomto ihrisku pánom :). Samozrejme nechýba ani možnosť vyskúšania si svojho skillu proti živým hráčom cez internet či LAN.

Grafika hry je viac než podarená, Heat Ray ako keby z oka vypadla niektorému z levelov Gears of War, rovnaké tmavé farby, rovnako deprimujúco krásne prostredia. Shangri La je o jednoznačne svetlejšia a "veselšia" mapa zasadená do chrámu zasvätenému niektorému z Ázijských náboženstiev. Najväčšou atmosférou sa ale môže pochváliť mapa Suspense, ktorej dominujú nazoaj gigantické stavby popod ktoré sa budete preháňať na futuristických skateboardoch či v riadiacich kabínach mohutných tankov.





Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný! Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný! Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný! Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný! Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný! Unreal Tournament 3 obenchmarkovaný!
Páči sa mi!

Zaradené pod: nvidia, amd, ati, crysis






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Midway / Epic Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (5)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk