MGS 4 v subHD klube a s vysokými hodnoteniami

pridal saver 13.6.2008 o 11:28 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ani Metal Gear Solid 4 nesklamal a pridal sa do klubu subHD hier, ktoré nedosahujú ani štandardné 1280x720 rozlíšenie. Konkrétne MGS4 vraj beží v rozlíšení 1024x768 s 2xAA, čo je na štandardných 720p televízoroch ešte orezané zo 768 riadkov na 720 a upscalované do šírky. Pre majiteľov 1080p TV to prináša malú výhodu a neprídu o vyrenderované riadky.

Ukázalo, sa že subHD rozlíšenie nie je pre hráčov problémom (aj keď nevrhá práve najlepšie svetlo na vývojárov) a hry s ním sa napodiv práve predávajú lepšie. Nie je tam priama súvislosť s rozlíšením a predajom, ale vyzerá to tak, že tie najlepšie hry sa snažia vytvoriť grafiku nad možnosti konzoly a keď im framerate nestíha, znížujú rozlíšenie. V klube nízkeho rozlíšenia máme zatiaľ hry ako Ninja Gaiden 2, GTA 4 (PS3), Call of Duty 4, Halo 3, Lair, Haze. Trochu sme pri vydaní next-gen konzol dúfali, že postupne hry pôjdu rozlíšením smerom bližšie k 1080p, ale márne, naberajú opačný trend znižovania rozlíšenia. V poslednej dobe začali pribúdať rýchlym tempom.

 Hra je už od včera vonku a zhrňme si hodnotenia, ktoré dostáva. Už pár týždňov dozadu začali prvé obmedzené recenzie, kde Konami dalo podmienky, že sa v recenziách nesmú spomínať inštalácie, dĺžka prestrihových scén a niekoľko ďalších vecí, ktoré by mohli odradiť hráčov. Tam aj niektoré časopisy odmietli zrecenzovať titul. Tie, ktoré zrecenzovali, dávali hodnotenie od 8.0 po 10 a rovnaké hodnotenia pokračujú aj na internete, ukazujúc, že MGS nie je dokonalou hrou pre každého, ale je to presne to, čo fanúšikovia série čakali a Snake si nemohol želať lepší koniec.

Momentálny priemer recenzií na Gamerankings je 9,2. Pre fanúšikov MGS série môžeme zatiaľ odporučiť 10/10 recenziu na US IGN, pre ostatných 8/10 recenziu na Eurogameri, prípadne stredný prúd ponúka videorecenzia na Gametrailers s hodnotením 9,3. Naša recenzia príde začiatkom budúceho týždňa. Ak sa práve chystáte hru hrať, pozrite si náš článok približujúci postavy v MGS4.

 MGS4 je pre PS3 veľkým biznisom a nechýbajú bundle a ani špeciálna Gunmetal PS3 verzia v šedočiernej farbe. Chlapci z kotaku ju už majú doma a ukázali ju rozbalenú. Rovnako sa ukázala aj limitovaná edícia.





MGS 4 v subHD klube a s vysokými hodnoteniami
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati, call of duty






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk