Quantum of Solace prvé informácie

pridal saver 1.7.2008 o 10:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

IGN sa pozrelo bližšie na nové herné spracovanie Jamesa Bonda, ktoré príde na jeseň spolu s filmom. O hru sa stará Treyarch (doteraz sme v spojitosti s Bondom písali o Bizzare), ktoré ho postavilo na engine Call of Duty 4, rovnako ako aj ich nový Call of Duty: World at War.

V hre sa spoja obe Bondovky, teda prvú polovicu hry si zahráte Casino Royale, aby ste následne prešli do Quantum of Solace. Totiž tieto dva filmy po sebe tesne nasledujú a Quantum príbeh začína približne hodinu po skončení Casina. Filmy tak rúcajú doterajší štýl Bondoviek a posúvajú jeho štýl vpred.   

Hra je síce postavená na FPS engine, ale Treyarch ho prepracoval do hybridného štýlu s pridaním pohľadu z tretej osoby ala Rainbow Six, ktorý sa zapne pri lezení, ukrývaní sa za prekážkami a rôznymi ďalšími činnosťami, v ktorých je vhodné vidieť, čo vaša postava naozaj robí. V bežnej akcii nás čaká pohľad z prvej osoby. V hre je vraj rozumne zadelená akcia, skúmanie, hľadanie a stealth, celé je to doplnené filmovými scénami dotvárajúcimi atmosféru a picture-in-picture pohľady miestami zlepšujú prehľad nad situáciou..

Grafika podľa dojmov z IGN vyzerá ostrá (upscalovane ostrá?) a framerate plynulý. Autori sa hlavne pohrali s prepracovaním prostredí z filmov, ktoré vyzerajú verne a rovnako aj plne zoskenovaný Craig s vlastným hlasom dodá hre na vernosti. Vychutnáme si takmer dokonalý zážitok z Bonda... až na jednu vec - v hre bude chýbať jazda na autách.

Ostáva nám teraz čakať do jesene, ako to nakoniec dopadne.  Zatiaľ si môžeme pozrieť prvý trailer na filmového Jamesa Bonda: Quantum of Solace.





Quantum of Solace prvé informácie Quantum of Solace prvé informácie Quantum of Solace prvé informácie Quantum of Solace prvé informácie
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, call of duty






Xbox 360
PC
PS2
PS3
Wii
DS

Vývoj: Activision / Treyarch
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19836)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk