Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk

pridal spacejunker 15.7.2008 o 12:50 pod hry
HRY > NOVINKY >

Online akciu Warhawk čaká nový update. Vo štvrtok presne o 11:00 bude uvoľnená verzia 1.4, ktorá pridá do hry dva nové herné režimy pre každú mapu (vrátane Booster Packov) a to všetko bude úplne zadarmo.

Hero - bude tímový režim, z každého tímu bude pasovaný jeden hráč za Epického hrdinu. Tento dostane so statusom do vienku aj neskutočný double damage pre každú zbraň a obrovskú výdrž (500 % k zdraviu). Pozícia je vždy vyznačená na mape a zotrvanie v koži tohto neohrozeného bojovníka je limitované časom. Pravidlá sú jednoduché, hráči lovia nepriateľských hrdinov a naopak hrdinovia pomáhajú svojmu tímu pri eliminovaní lovcov.

Collection - je variácia CTF. Cieľom je na mapách nájsť štyri kontajnery s jadrovým palivom a priniesť ich do reaktora v základni. V závislosti od ich počtu sa mení aj bodovací systém. Vyhráva tím s vyšším počtom bodov.

Update v1.4 zasahuje aj do základov hry, prináša Quick Join pre rýchlejšie zahájanie hry na základe rýchlosti vášho pripojenia, nastavení filtra atď, ďalej nový systém odmien, podporu pre Home, kickovanie hráčov, ktorí nič nerobia, pomoc pri vyberaní respawn pointov a pod. Kompletný výpis zmien nájdete na PlayStation blogu.

Krátko po update v1.4 sa objaví aj verzia 1.5, ktorá pridá do hry trofeje. Celkovo ich bude 56 z toho 10 retroaktívnych, čo znamená, že podľa vašich štatistík uložených na serveri ich získate okamžite. Na získanie platinovej trofeje nie je potrebné mať nainštalovaný žiaden z booster packov (Omega Dawn a Broken Mirror).





Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk Trofeje a nové módy zdarma pre Warhawk
Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






na
PS3

Vývoj: SCEE / Incognito
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 21. september 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk