Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný

pridal uni 5.8.2008 o 10:41 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nová expanzia do najpopulárnejšej platenej MMORPG, World of Warcraft: Wrath of The Lich King, prinesie okrem nového obsahu aj grafické doplnky a lepšie efekty. Portál PC Games Hardware si vzal na mušku beta verziu datadisku, zverejnil testy a dospel k zaujímavým výsledkom.

Už oficiálne fórum k WoW prinieslo informácie o možných grafických vylepšeniach a to hlavne cez makro konzoly. Zmeny sa týkajú predovšetkým úrovne detailov, koncentrácie vegetácie a tieňov, ktoré neskôr budú umožnené aj pri Burnig Crusade.

Na druhom a treťom zábere v galérii vidíte pohľad na rovnakú lokalitu a môžete si všimnúť vyššiu koncentráciu kríkov a ďalších objektov v upravenom prostredí. Zlé jazyky však tvrdia, že napriek tomu sa nezvýši dohľad postavy.

Výrazný kvalitatívny posun spôsobí lepšie tieňovanie objektov a postáv (porovnanie na posledných dvoch obrázkoch). Zatiaľ čo doteraz si postavy a budovy vystačili s jednoduchým tieňom, po novom bude k dispozícii až päť úrovní tieňov. Hráči si nastavia dynamické a jemné tiene, ktoré sú navyše v high-res verzii, pre všetky postavy a útvary v okolí. Limitom je horizont a rozdiely pri zadávaní kvality (/console extShadowQuality # , kde # je číslo od 1do 6) sú naozaj značné.

Pri benchmarkoch bola beta verzia datadisku testovaná na zostave
Core 2 Quad Q9450, Intel P45 4 GB DDR2-800 RAM, Windows Vista 32 bit (určite by bolo zaujímavé sledovať priebeh aj na Windows XP). Cieľovou oblasťou bol úsek od prístavu Howling Fjord do divočiny. Viac objektov a detailov v krajine, najmä vegetácia, dali výrazne zabrať procesoru, vizuálne inovácie sa evidentne negatívne odrazili na výkone zostavy. Lepšie tiene pri pretaktovanej Geforce GTX 280 pri rozlíšení 1024x768 spôsobili pokles fps na 20. Ďalšie údaje vidíte už v priložených grafoch.

Zdá sa, že nové grafické úpravy môžu prispieť k výrazne lepšiemu vzhľadu WoW, lenže Blizzard bude musieť popracovať na optimalizácii, pretože zatiaľ sa veľmi nekamarátia s hardvérom. V každom prípade je snaha o atraktívnejší vzhľad zo strany tvorcov vítaná.





Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný Lich King v benchmarkoch, krajší, ale nenažraný
Páči sa mi!

Zaradené pod: windows 8, geforce, ati, windows 7






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk