GC: Prichádzajú The Sims 3

pridal spacejunker 28.8.2008 o 15:51 pod hry
HRY > NOVINKY >

Neprávom nenávidená séria Sims, ktorá je paradoxne vo svete hier najpredávanejšou sériou všetkých čias, sa v najnovšom pokračovaní nebude sústreďovať iba na jednu domácnosť, ale nechá vás voľne pobehovať po meste. Nepatríme medzi zapálených horlivých dekoratérov a dizajnérov nábytku, no The Sims 3 má podobne ako predchodcovia obrovskú šancu stať sa v krátkom čase bestsellerom.

Iba jeden loading vás delí od nového sveta plného príležitostí a nových zážitkov, vysvetľuje Ben Bell, výkonný producent série The Sims a otvára prezentáciu v štýlovom stánku, ktorého dominantou je pohodlný gauč. Systém hry nie je komplikovaný, ak už máte s hrami z tejto série skúsenosti, no samotná hĺbka vyráža dych. Sociálny charakter sa na jednej strane zjednodušil, Simáci sa o seba postarajú, ak im nedáte najesť, ak ich nevyvenčíte alebo nepošlete na záchod.

Na strane druhej sa rozvinuli ich potreby a hra sa zameriava hlavne na osobné detaily ako celoživotné sny (stať sa kozmonautom) a príležitosti (ísť na ryby). Plnením a prenasledovaním týchto cieľov spravíte so Simáka najšťastnejšieho na svete, no ciest napríklad k politickej kariére je niekoľko. Môžete zorganizovať charitatívnu akciu, čím si zabezpečíte popularitu medzi obyvateľmi mesta, vystúpite na verejnosti a rozoženiete demonštráciu pred radnicou. Má to však aj svoje temné stránky, ak zoberiete úplatok a prevalí sa to, môžete skončiť na ulici.

Hra eviduje aj ďalšie maličkosti (moodlets), ktoré priamo ovplyvňujú náladu Simov, ako napríklad auto voňajúce novotou. Vo svete Sims 3 sa môžete stať kýmkoľvek, pouličným muzikantom, realitným maklérom, majiteľom celého mesta, alebo šéfkuchárom. V tomto povolaní sa môžete zdokonaliť aj doma. Častým varením si odomknete napríklad nové recepty. Môžete sa ďalej len tak poflakovať a baliť baby, plodiť deti atď.

Pre absolútnych puntičkárov je tu sada trvalých perkov, napríklad Simák už nebude musieť chodiť na záchod alebo do práce. Osobnosť postáv definujú aj traity (upratovanie, strach z vody atď.), predvedené na jednoduchom príklade. Chcete konštantne hnevať poriadkumilovného Sima? Nasťahujte mu do domu absolútneho bordelára a o každodenné hádky máte postarané!

Hra The Sims 3 bude dodávaná s prepracovaným editorom, kde si od gruntu môžete vytvoriť Simáka akého len chcete. Ponuka rôznych nastavení je tak široká a detailná, že môžete meniť veľkosť hornej a dolnej pery, šírku mostíka na nose a farbu korienkov vlasov! O šatách a doplnkoch nehovoriac, pri ktorých sa dá meniť nielen farba, ale aj materiály. Editovať je možné absolútne všetko aj nábytok a o svoje výtvory sa budete môcť podeliť s ostatnými už vo februári 2009.





GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3  GC: Prichádzajú The Sims 3
GC: Prichádzajú The Sims 3   GC: Prichádzajú The Sims 3   GC: Prichádzajú The Sims 3
Páči sa mi!

Zaradené pod: sims






PC

Vývoj: EA / Maxis
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19786)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk