Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice

pridal redakcia 13.11.2008 o 15:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dnes krátko do polnoci sa v našich dvoch najväčších mestách stretli prívrženci najpopulárnejšej MMORPG, aby si domov ako prví odniesli druhý datadisk Wrath of the Lich King. Pokiaľ nás čítate pravidelne, tak určite viete, že polnočné predaje zorganizovala (ako obvykle) najväčšia sieť herných predajní na Slovensku - BRLOH. My sme tam samozrejme nemohli chýbať.

Asi každý pozná, aké to je zabudnúť na spánok a iné životné potreby, a práve v spoločnosti takýchto nadšencov ste mohli o polnoci v predajniach Brlohu byť. To, že si prišli vystáť rad, nebolo o,tom, žeby chceli hru o niečo lacnejšie, rozhodli sa tak, lebo už dávno vedia, že WoW nie je iba hra, ale je to SVET, sú to priatelia a zážitky na nezaplatenie. V Bratislave ich prišlo čakať pred Brloh cca 500 - 550, v Košiciach približne 100 (čo je vzhľadom na prvý midnight launch v tomto meste veľký úspech).

V podstate išlo o veľký sviatok a príležitosť stretnúť členov zo svojej gildy, pokecať s nimi, vypiť energetický nápoj (a nielen ten :-)) a spoločne si vychutnávať slastný pocit - „Mám Lich Kinga a som medzi prvými!" Kto si myslí, že to všetko skončilo nákupom, veľmi sa mýli. Stačilo lepšie počúvať hlasy v dave, sledovať skupinky ľudí a hneď bolo jasné, že noc je pre nich ešte mladá. Predpokladáme, že asi 80 % z nich dnes nenavštívilo svoju prácu/školu a nemá v úmysle to spraviť ani zajtra (ešte šťastie, že je v pondelok sviatok). Pre úplnosť dodajme, že medzi čerstvými majiteľmi Lich King boli aj takí, ktorí si zobrali na budúci týždeň voľno.

Akcia polnočný predaj bola zorganizovaná na vysokej úrovni a ani po polnoci nenastala žiadna tlačenica (aj keď pri dverách to bolo dosť na husto), v ktorej by odpadávali ľudia, viď. iné super akcie a lá Slovakia. Možno to bolo spôsobené tým, že toto boli bojovníci a nie smrteľníci z ulice. Presne o polnoci vpustili do predajne vyzdobenej v štýle WoW prvých 15 ľudí. Tí na nič nečakali, bežali k pokladni a začalo sa nočné nakupovanie. Prvého z nich sme si hneď odchytili, aby mu aj SECTOR dal pamiatku na tento večer. Chalan čakal od 20.00. Na naše prekvapenie sme videli v rade stáť aj babičku. Je možné, že sa vydala v noci na nejaký raid? To zostane záhadou. Ďalej tu boli slečny s priateľmi (ale aj bez), rodičia a proste ľudia z okolia aj neokolia.

Myslím, že Brloh prežil, na výbornú. Aj keď sa zrejme veľa zamestnanci nevyspali a mali čo robiť, kým uspokojili aj posledného fanúšika WoW. Podľa Brlohu táto akcia nebola poslednou, veď ako by mohla, keď midnight launch Lich King zlomil všetky rekordy a stal sa právom najúspešnejším, počas midnight launchu a after party sa predalo 1150 kusov Wrath of the Lich King!

Aby sme nezabudli. V Brlohu si odstáli radu aj Dest a Quit, ktorý bude písať recenziu zo svojej voňavučkej (inak beznádejne v prvých minútach vypredanej) limitovanej edície. Vo večerných hodinách prinesieme aj video reportáž priamo z akcie, aby ste nasali pravú WoW atmosféru.





Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice
Lich King si podrobil Bratislavu aj Košice
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19841)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk