Druhý návrat na tajomný ostrov

pridal uni 27.11.2008 o 12:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pred pár rokmi ožil Tajomný ostrov, ktorý objavil vo svojej fantázii spisovateľ Jules Verne a to vďaka hre Return to Mysterious Island. Kheops Studio si myslí, že nastal čas na druhý návrat na ostrov. Na hre pracuje už od  apríla  a  finálny produkt sa má objaviť na PC a iphone v marci budúceho roku.

Hráči prežijú dobrodružstvo v duchu postáv z diel známeho spisovateľa, respektíve Robinsona Crusoe, kde ale nepôjde len o prežitie jednotlivca, ale aj záchranu ostrova pred prírodnou katastrofou. Úvod nie je veľmi originálny, ale zas, čo je zlé na tom, keď hra začína haváriou vrtuľníka, ktorý prišiel zachrániť hlavnú hrdinku- Minu? Tá baba je ale nezmar a tak opäť prežila a na opustenom ostrove sa stretáva s infekciou a pátra po základni kapitána Nema v ruinách stratenej civilizácie. Okrem Miny si užívatelia zahrajú aj za roztomilú opicu menom Jep. Postavy sa budú prepínať a pri postupe hráči využijú schopnosti každej z nich. Iba Mina dokáže používať zložitejšie nástroje, čítať odkazy a kombinovať predmety, ale bola by stratená bez svojho chlpatého kamoša.  Ten sa totiž dokáže dostať na neprístupné miesta, komunikuje s inými opicami a nájde aj veľmi dobre schované predmety.

Titul bude doplnený o dialógy a comicsové obrázky dotvárajúce príbeh. Tvorcovia upozorňujú na dve vychytávky. Prvou je možnosť hry na iPhone a následne integráciu dát do PC, kde môžu užívatelia pokračovať v hre. K tomu  budú praktické rady, triky a a dojmy iných hráčov formou online spojenia.

V súvislosti s touto hrou bol zverejnený aj odkaz na stránku, ktorá sa primárne venuje hrám inšpirovaným Verneovkami. Okrem  Return to Mysterious Island 1 a 2 tam nájdete podstránky s  titulmi The Secret of The Nautilus a Journey to The Moon. 





Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov Druhý návrat na tajomný ostrov
Druhý návrat na tajomný ostrov  Druhý návrat na tajomný ostrov  Druhý návrat na tajomný ostrov
Páči sa mi!






na
PC

Vývoj: Microids / Kheops Studio
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk