Pripravuje sa boj o Atlantídu

pridal uni 16.12.2008 o 10:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Battle of Atlantis je RTS postavená na tradičných pravidlách. V hre sa teda budú získavať suroviny, stavať, produkovať jednotky a bojovať. Tvorcovia však upozorňujú na 100 % nový herný svet s jedinečným vzhľadom, ako aj fyziku, ktorá bude zohrávať veľkú úlohu. Titul ponúkne tri hrateľné frakcie a sú to Atlanťania (Atlanteans), Federácia ľudí (Human Federation) a Ultrania (Ultrans). Tretia strana vznikla kombináciu ľudí a obyvateľov Atlantídy, ktorí uzatvorili pakt a pôvodne sa usídlili na Antarktíde, lenže po experimentoch spôsobujúcich globálne otepľovanie a zaplavovaní pevniny, boli nútení konať.

Všetky tri strany bojujú medzi sebou. Medzi jednotkami budú rôzne bojové stroje a okrem toho aj také zaujímavosti ako Dinosaurí jazdci Atlantídy, či obrie chobotnice. Primárnym cieľom bude  zničenie nepriateľských základní a veliteľov, významné bude aj okupovanie teritórií a hospodárenie so zdrojmi, olejom, kovmi a biomasou. Udalosti sa odohrávajú na pevnej zemi, nad aj pod morskou hladinou, bojovať sa bude aj vo vzduchu.

Dôraz je kladený najmä na vodnú zložku a pokročilú fyziku vody, ako sú pohyby vĺn a vplyv na obmývané objekty. Prírodné sily môžu ovplyvniť priebeh udalostí. Voda má rozdielny význam aj pre jednotlivé frakcie. Pre Atlanťanov je to najcennejší zdroj surovín a života, pre ľudí pohroma a nepriateľ, pre Ultranov priestor, ktorý po zmrazení poskytne obývateľné územia. Battle of Atlantis bude okrem hry pre jednotlivca obsahovať aj multiplayer a editor a okrem tradičnej, aj mini-kampane. Hru vidíte na materiáloch v galérii a v tomto videu. Titul je určený pre PC, ale objavili sa aj zmienky o verzii pre Xbox 360.





Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu  Pripravuje sa boj o Atlantídu
Pripravuje sa boj o Atlantídu   Pripravuje sa boj o Atlantídu   Pripravuje sa boj o Atlantídu
Pripravuje sa boj o Atlantídu   Pripravuje sa boj o Atlantídu
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
PC
Xbox 360

Vývoj: Play Ten Interactive / World Forge
Štýl: stratégia / realtime
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20364)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk