Znepokojivý Blur

Španielsko, Tokio, Los Angeles, San Franciso, Londýn, to je len časť lokalít, kde budete preháňať autá v Blur, novom racingu od tvorcov Project Gotham Racing.

pridal spacejunker 9.6.2009 o 17:42 pod hry
Znepokojivý Blur

HRY > NOVINKY >

Španielsko, Tokio, Los Angeles, San Franciso, Londýn, to je len časť lokalít, kde budete preháňať autá v Blur, novom racingu od tvorcov Project Gotham Racing. Bizarre Creations je sú novým titulom na míle vzdialení sérii, na ktorej si vybudovali meno. Kombinácia Midnight Clubu a distribúcie power-upov z WipEoutu je exotická, až bizarná.

Bez power-upov sa nedá vyhrať, nedá sa bez nich prežiť a nie je možné bez ich pomoci likvidovať súperov. Štít vás ochráni pred EMP impulzom, ktorý vás spomalí, nitro vás vystrelí dopredu, magický lúč opraví všetky poškodenia a taký Barge zase vyšle tlakovú vlnu do bokov (mimoriadne účinné pri taktike pretláčania medzi dvomi súpermi). Naraz môžete mať tri a postupne ich odpaľovať v poradí, akom ste ich zobrali. V E3 deme boli poddimenzované a ich existencia bola skôr na efekt.

Na tratiach naraz súperí 20 áut, každé z nich je pritom rovnocenné. Ultra rýchly športiak môže predbehnúť raketový van alebo americké muscle auto. Vraj nie je dôležité poznať trať, kričí mi do uška Amy Langdon, ale keď videla, ako sa opieram o mantinely a meriam jej šírku, tak ďalšie slová radšej prehltla a rozhovorila sa o komunitnom systéme. Bizzare sa snaží integrovať do hry sociálnu sieť pretekárov, budú vás pozývať podľa vašich výsledkov na šampionáty, eventy a tímov. Práve tento aspekt je na Blur zaujímavý, pretože má dopad aj na zmenu pravidiel v závodoch ako aj súťažiach, ktoré sa zmenia pri koncentrácii na triky a drifty.

  Blur

Autori sa takisto snažia o to, aby sa každý hráč cítil víťazom, resp. dostal odmenu aj keď skončil na chvoste. Preč je Kudos, preč sú medaily, ak spravíte niečo cool, tak to po dokončení preteku pocítite. Blur nebude mať ani tradičné rebríčky, centrom má byť komunita a vaši priatelia, ktorí si medzi sebou budú posielať ghostov a vzájomne sa prekonávať (niečo podobné ako synchronizácia dát v Burnoute).

Je ešte priskoro lámať palicu nad Blur, ale samotné demo nepresvedčilo ani jazdnými vlastnosťami, ani chaosom na trati, kedy sa 20-ka snaží zmiesť z trate každého, ani grafickou stránkou.

Blur vychádza v priebehu jesene.





Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur Znepokojivý Blur
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Activision / Bizarre Creations
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. máj 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18381)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk