Next-gen Mechwarrior sa odhaľuje

Mechwarrior dnes exceloval perfektným trailerom a pozrime sa ďalšie informácie o tomto dlho očakávanom pokračovaní kvalitnej mech série.

pridal saver 9.7.2009 o 11:25 pod hry
Next-gen Mechwarrior sa odhaľuje

HRY > NOVINKY >

Mechwarrior dnes exceloval perfektným trailerom a pozrime sa ďalšie informácie o tomto dlho očakávanom pokračovaní kvalitnej mech série.

Značka Mechwarrior pred rokmi precestovala veľkých distribútorov ako Activision, MicroProse a nakoniec zakotvila v Microsofte, no po zrušení štúdia FASA si ju licencoval Smith and Tinker, ktorý spoluzaložil tvorca BattleTech univerza a tvorca aj Mechwarriora - Jordan Weisman. Vzhľadom na prepojenie s Microsoftom je hra vyvíjaná na ich platoformy - PC a Xbox360.

Autori sa rozhodli úplne reštartovať sériu, teda žiadne číslo 5 alebo V ya názvom nebude. Dostaneme sa na planétu Deshler v roku 3015 (pred prvou Mechwarrior hrou) a vtelíme sa do postavy Adiana Kohla, samoľúbeho šľachtica, ktorý preferuje zábavu a vyhýbanie sa zodpovednosti pred tréningom a štúdiom. Ale situácia sa mení. House Kurita spúšťa masívnu inváziu na podrobenie si planéty Deshler, pričom zahynie celá rodina Adriana Kohla. Týmto sa mladík prebúdza a získava motiváciu bojovať.

Autori plánujú rozsiahly príbeh, podporu kooperačnej kampane pre štyroch hráčov a postupne sa vyvíjajúci multiplayer. Čo sa týka gameplayu, ten už naznačil trailer, plus v hre budete mať rozmanité typy mechov, kde každý bude určený na iný typ boja. Vy si na začiatku vyberiete jeden z nich, budete si ho vylepšovať, získavať skúsenosti, učiť sa jeho štýl boja. Autori sa totiž budú snažiť, aby ste s jedným mechom vydržali celú hru, čím zároveň rozšíria znovuhrateľnosť a budete môcť hru hráť niekoľkokrát inak. Zatiaľ nie je finálny počet mechov, ale budú minimálne štyri - Jenner - light class, Warhammer - heavy class, Rifleman - heavy class, Atlas  Prime - assualt class.


MechWarrior - gameplay trailer

Z ďalších zaujímavostí hra beží na Unreal Engine 3 a multiplayer autori plánujú spraviť crossplatformový PC vs Xbox360, podobne ako to spravili v Shadowrun. Autori plánujú aj ďalšie stahovateľné expanzie, podobne ako to bolo pri pôvodných Mechwarrior hrách.

Hra zatiaľ nemá dátum vydania a je len niekde v strede vývoja. Firma momentálne komunikuje s vydavateľmi. Rozsiahlejšie interview prinieslo IGN.





Next-gen Mechwarrior sa odhaľuje  Next-gen Mechwarrior sa odhaľuje  Next-gen Mechwarrior sa odhaľuje
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox, ati






Next-gen Mechwarrior sa odhaľuje
PC
Xbox 360

Vývoj: Pirahna Games
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20039)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk