Battlefield 1943 v problémoch

EA a Dice sa rozhodne nepoučili z vlastnej chyby, kedy pri spustení BF: Bad Company podcenili záujem verejnosti a do multiplayerových zápasov sa nebolo možné pripojiť.

pridal je2ry 10.7.2009 o 8:08 pod hry
Battlefield 1943 v problémoch

HRY > NOVINKY >

EA a DICE sa rozhodne nepoučili z vlastnej chyby, kedy pri spustení BF: Bad Company podcenili záujem verejnosti a do multiplayerových zápasov sa nebolo možné pripojiť. Podobná situácia sa opakuje opäť, tentokrát sa obeťou stali všetci hráči Battlefield 1943.

Hra bola medzi XBLA tituly zaradená predvčerom, t.j. 8.7. Stiahnutie prebiehalo bez nejakých výraznejších problémov či zdržovaní a cca 600 MB súbor sa na harddiskoch záujemcov ocitol pomerne rýchlo. Problém ale nastal pri pokusoch o napojenie sa do MP hry. Buď sa nepodarilo nájsť žiadny server, alebo sa nepodarilo vytvoriť spojenie. O kritickej situácii varuje aj odkaz samotných autorov v základnom menu hry, kde informujú o preťažení serverov a prosia hráčov o trpezlivosť.

Včera (9.7.) sa už pripojiť dalo, no len v ranných a poobedných hodinách. Večer bolo opäť pripojenie na server otázkou obrovského šťastia, osobne som to skúšal vyše hodiny a do hry sa mi nepodarilo pripojiť ani raz. Navyše, hra absolútne ignoruje squady, takže s kamarátmi si zatiaľ nezabojujete vôbec a BF1943 okrem toho dokáže za určitých okolností zrušiť celú vytvorenú Live Party. Autori situáciu okomentovali ďalším informačným upozornením, v ktorom sľubujú pridávanie serverov až do vtedy, kým si nebudú môcť hrať úplne všetci. Ak by ste si v danej situácii chceli chceli aspoň zahrať s kamarátmi 2 vs. 2 alebo 3 vs. 3, ani to vám titul neumožní, keďže pre vytvorenie vlastného servera potrebujete pozháňať aspoň 16 ľudí (botov hra neponúka). Na PS3 je zrejme situácia úplne rovnaká.

Dúfajme, že EA a DICE čo najskôr problémy vyriešia, pretože keď sa vám už náhodou podarí dostať na jeden z troch pacifických ostrovov, zábava je to skutočne výborná.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






PC
PS3
Xbox 360
Xbox One BC

Vývoj: EA / DICE
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania:  júl 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk