Veselý Silvester a šťastný Nový rok

Ďalší rok nám končí, nový začína a znovu nás posúva o krok bližšie k novej generácii hier.

pridal saver 31.12.2009 o 17:53 pod informácia
Veselý Silvester a šťastný Nový rok

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Ďalší rok nám končí, nový začína a znovu nás posúva o krok bližšie k novej generácii hier. Otázne je, či tá nová generácia bude pre nás, core a hardcore hráčov. Totiž vieme, že všetky tri konzoly už v roku 2010 budú mať motion systémy a uvidíme, čo to s nimi spraví a hlavne, ako to ovplyvní ďalšiu generáciu konzol. V tomto ohľade nezaostane ani PC a tam sa postupne začnína tlačiť touchscreenový systém a prvé hry ho začnú budúci rok podporovať.

Motion budúcnosť je ešte ďaleko, pozrime sa vpred na hry, ktoré nás čakajú a ktoré naznačujú najvýraznejší rok next-gen konzol a aj PC. Xbox360 dostane Alana Wake, Fable III a Halo Reach, pre PS3 prichádza Heavy Rain, GT5 a God of War III, PC očakáva nový Starcraft, Napoleon Total War a MMO svety osvieži All Points Bulletin v GTA štýle, pre všetky tri platformy prídu hitovky Crysis 2, Mafia 2 a Rage. Aby sme nezabudli ani na Wii, tam sa objaví Red Steel 2, Super Mario Galaxy 2 a pravdepodobne aj nová Zelda. To sú samozrejme len útržky celej nádielky, ktorá sa na nás hrnie (viac si neskôr zhrnieme v článku). Oproti tomu sa handheldy zrejme budúci rok vpred nepohnú a okrem updatovaných verzií pôvodných hadheldov tam zatiaľ nič výrazné nečakáme. Skôr im ešte výraznejšie cestu zahatajú mobily.

V zásade máme budúci rok na programe tri body a to motion systémy, 3D podpora, tablety. Mimo toho bude zaujímavé sledovať, čo ponúkne AMD, Nvidia a Intel, ktoré kuchtia nové hybridné procesory a môžeme začať stávkami na príchod Wii HD. Slovo "sociálne hry" sa bude ozývať celým rokom.

Budúcnosť vyzerá pekne, ale v prvých dňoch budúceho roka sa ešte obzrieme späť a zhrnieme si štatistiky a najväčšie udalosti roka minulého, zostavíme redakčný rebríček TOP 10 a rozbehneme aj hlasovanie užívateľov o hru roka, respektíve sa tu objavili nápady vybrať aj hru desaťročia. Zatiaľ vám zo Sectoru želáme úspešný a katastrofami nerušený rok 2010.

PS. Dúfajme, že rok 2010 nedopadne rovnako ako minulý, kde sme si želali do roku 2009 - "...kúsky ako Alan Wake, Resident Evil 5, StarCraft 2, Heavy Rain, Halo Wars, Killzone 2, Rage, ale aj Sims 3 a možno už konečne aj Duke Nukem Forever..."





Páči sa mi!

Zaradené pod: nvidia, gta, xbox, amd, ati, sims, crysis






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Poraďte dobré sci-fi (13)
Zdar nevie niekto poradiť dobrú Sci-fi knižnú séri...
|Problém s asus fa507nv a huawe... (7)
Dobrý deň, Na stránku chodím už dlhšie, no bez ...
|Predam msi 3070ti gaming x tri... (0)
https://pc.bazos.sk/inzerat/165541838/msi-rtx3070t...
|Procesor na notebooku - vysoké... (14)
Zdar mám tento procesor na notebooku: intel core i...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22062)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk