Viac detailov o South Park RPG

South Park prechádza do RPG štýlu a z GameInformeru máme o titule prvé detaily.

pridal saver 4.12.2011 o 10:11 pod hry
Viac detailov o South Park RPG

HRY > NOVINKY >

South Park prechádza do RPG štýlu a z GameInformeru máme o titule prvé detaily.

Na hre pracuje Obsidian, ktorý dostal tento nápad a prišiel za tvorcami South Parku - Parkerom a Stoneom a predviedol im prvý koncept. V ňom išli s postavičkou do jaskyne a bojovali proti gigantickému netopierovi, s tým ich tvorcovia poslali preč, keďže to bolo príliš bežná hra a ponúkli im nový nápad na misiu a to ukradnúť Kung Pao kura z obchodu City Wok. Postupne spolu začali spracovávať mesto, tvorcom South Parku sa začalo páčiť vymýšľať, kde by sa čo mohlo odohrať a pustili sa do toho naplno. Najťažšie bolo pre nich naučiť sa rozprávať príbeh v RPG štýle.

Hra bude v 2D kreslenom štýle, tak ako seriál, postavy sa budú pohybovať primárne vľavo a vpravo, ale miestami budú aj cesty hlbšie do obrazovky. V hre nebude skákanie, keďže to tam nesedelo a rovnako ani zmeny perspektívy. Všetko bude ručne animované a ručne kreslené, k tomuto dali tvorcovia seriálu Obsidianu 15-ročný archív postáv, textúr a objektov.

Hlavná postava bude nový chlapec prichádzajúci do mesta. Bude tichý, keďže Parker preferuje v hrách tiché postavy a plne customizovateľný v South Park štýle. Jeho hlavnou výbavou bude mobil, ktorý bude fungovať ako hlavné menu hry a bude mať aplikáciu v štýle Facebooku, pod ktorou bude mať všetkých priateľov a ich vzťahy k jednotlivým frakciám v hre.

Na začiatku hry chlapec vstupuje do live action fantasy hry, ktorú organizujú chlapci v susedstve a ktorá sa postupne zvrhne na skutočné dobrodružstvo so záchranou priateľov a obranou mesta. Na začiatku vás pod ochrannú ruku zoberie Cartman a pomôže nám vybrať si jeden z 5 classov - čarodejník, paladin, dobrodruh, rogue a piaty špeciálny Carmanov class.

Titul je postavený na Dungeon Siege III engine s bojovým systémom podobným ako Paper Mario a Mario & Luigi mixujúcim Final Fantasy štýl. Hrdina sa väčšinou postaví proti niekoľkým nepriateľom a bude ich ničiť útokmi na telo, zbraňami alebo kúzlami. Všetko bude založené na načasovaní. Zbrane budú môcť byť modifikované elementmi ako napríklad ohňom, jedom alebo elektrinou a zvýšia tak svoj účinok. Na navrátenie zdravia bude slúžiť voda, na zvýšenie sily zase káva. Bojom nechýbajú kritické zásahy, zbieranie skúseností.

Pri prechádzaní mestom budeme môcť hľadať Chinpokomon bábiky alebo časopisy. Samozrejme, zbierať questy od postáv a získavať za ne peniaze. Obrázky v časopise ukazujú napríklad bane, miesto, kde spadlo ufo, ale aj vianočné mesto.

South Park čakáme na PC, Xbox360 a PS3 budúci rok. 





Viac detailov o South Park RPG
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Ubisoft / Obsidian
Štýl: RPG
Dátum vydania: 7. marec 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18399)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk