Týždenník #003

Čo nového? Dokopy nič, len zopár správ o sile atómovej bomby. Zaklínač 2 vyjde na Xbox360, ktorý je šesťkrát pomalší ako jeho nasledovník, Ninja Korytnačky, Rayman aj pre PC a nový DiRT!

pridal spacejunker 29.1.2012 o 8:37 pod informácia
Týždenník #003

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Po minulom týždni sa dívam na herné pole posiate samými hríbami. Hubárska sezóna je ešte ďaleko, ja však vidím hríby veľké ako svet. Ak nebol minulý týždeň plný tých najväčších a najvzrušujúcejších noviniek v tomto roku, tak za uplynulých sedem dní nepadali atómovky, ale sušené dubáky.

Insomniac Games dáva ruky preč a už nechce robiť ďalší diel Resistance. BOOM. Nintendo WiiU vyjde tento kalendárny rok, revolúcie s tabletom sa dočkáme najneskôr na Vianoce a bude vybavená aj vlastnou online službou, ktorá sa najskôr spustí pre 3DS so všetkým, čo k tomu patrí, aj s DLC!  BOOM. Minecraft si kúpite už aj ako oficiálnu LEGO stavebnicu, len treba počkať. BOOM. 

Xbox720 bude šesť krát výkonnejší ako aktuálny model konzoly. BOOM. Microsoft zruší MS body, BOOM. PS Vita mala byť pôvodne z kovu bez analogov. BOOM. Rayman Origins vyjde na PC 30. marca s podporou co-opu pre štyroch. BOOM. Špekuľuje sa o tom, že tvorcovia Batmana vzkriesia Ninja Korytnačky. BOOM.

No a potom SEGA vypustí mega godzillu v podobe CGI traileru k Aliens: Colonial Marines. Vôbec nevadí, že mariňáči detektory pohybu aktivujú až na jeseň.



Čo sa udialo ďalej?

V dobe, kedy sa očakáva príchod Vity, sa objavili správy nie o jednom, ale rovno o dvoch handheldoch. Jeden z nich poteší prevažne pamätníkov, pretože ide o vzkriesenie Neo-Geo a tým druhým chce britský výrobca atakovať pozície čoraz populárnejších lacných mobilných hier. Game Gadget postavený na Linuxe a emulátoroch má ponúkať za zlomok ceny tie najväčšie zabudnuté hity. Čo na tom, že sa podobá na DS?

Fanúšikovia DLC mohli chŕliť oheň na adresu Modern Warfare 3, pretože vieme, kedy a čo za obsah vyjde v priebehu nasledovných deviatich mesiacov. Ghost Recon: Future Soldier vyzerá čoraz lepšie, taktika sa mieša s modernými technológiami a hračkami. Na bojisku sa už nik neschová a dôraz je kladený na stealth.

Xbox360 verzia Zaklínača 2 vyjde konečne v rozšírenej verzii 17. apríla. CD Projekt RED nie je nič dlžný svojej reputácii a uvedie hru v dvoch edíciách – limitovanej (štandardnej) a zberateľskej (nabušenej). U nás je zatiaľ potvrdená iba tá „chudobnejšia“ so soundtrackom, mapou, knižočkou questov a českými titulkami za 48,99 EUR. Extra questy a postavy budú vydané v rovnaký deň ako update zadarmo pre majiteľov PC verzie. Pozrite si fenomenálne intro od Platige Image:



S novým smerovaním a silnou americkou náturou DiRT Showdown drvivá väčšina nesúhlasí, ale ide o deštrukčný spin-off s Kenom Blockom na palube. Ohňostroje, plamene z výfukov a natrieskané štadióny sú povinnou frajerinou vo výbave tohto rozporuplného racingu.

Mohli ste si prečítať recenziu na Postal 3, snáď najhoršiu hru minulého, predminulého aj predpredminulého roka. Hravo jej sekundoval datadisk k Arcanii Fall of Setarrif, ktorý sa už dištancuje od názvu Gothic. Chvala bohu.

Pozreli sme sa aj na extrémne brutálnu FPS The Darkness II. Komiksovej predlohe nerobí vôbec hanbu a to má hrdinu, ktorý nemôže mať sex. Ak by spal so ženou, prišiel by o silu Temnoty. Pravidý príbeh, ako ho napísali Marc Silvestri a Garth Ennis.

Čo sa bude diať?

Rád by som povedal, že nič neobvyklé, ale neobvyklé nebudú určite dojmy z Asura’s Wrath. Absolvoval som šesticu kapitol a stále nedokážem nájsť tie správne slová. Tak snáď len malý teasing: len pre fajnšmekrov. Pre všetkých je rozhodne akcia Resident Evil: Operation Racoon City, ktorou otvoríme týždeň.

Nezostaneme nič dlžní ani Japonsku a trochu nevýváženému súboju pušného prachu a samurajských mečov. Reč bude o stand alone datadisku Shogun Total War 2: Fall of the Samurai. A pre tých, ktorí radi rekapitulujú, máme pripravenú Ročenku 2011 skutočne monštruóznych rozmerov. Veď počkajte.

Čo sa deje teraz?

Kto má rád Final Fantasy, na PS Store sú skvelé výpredaje, do PSP už putuje Final Fantasy IX. Horúčka JRPG pokračuje.

Dva neprehliadnuteľné nedeľné bonusy: kyberpunkový sexi cosplay, pri ktorom slintá aj Adam Jensen a skutočne zábavné video s Darth Vaderom a Obi-Wan Kenobim v trenírkach. 

 





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk