Halo 4 limitovaná edícia predstavená

Microsoft ohlásil a aj ukázal limitovanú edíciu Halo 4, ktorá bude tentoraz v designe UNSC zložky. Limitka bude za 99 dolárov a ponúkne hlavne vylepšenia do multiplayeru v hre, ale aj kompletný krátky live action film.

pridal saver 16.5.2012 o 23:02 pod hry
Halo 4 limitovaná edícia predstavená

HRY > NOVINKY >

Microsoft ohlásil a aj ukázal limitovanú edíciu Halo 4, ktorá bude tentoraz v designe UNSC zložky. Limitka bude za 99 dolárov a ponúkne hlavne vylepšenia do multiplayeru v hre, ale aj kompletný krátky live action film.

Multiplayer bude mať v Halo 4 vlastnú lokalitu a vlastný príbeh, kde sa dostaneme do kože jedného z nových Spartan IV bojovníkov na lodi UNSC Infinity. S ním sa vrháme do virtuálnych zápasov s ostatnými regrútmi vo Wargames multiplayerovom móde, alebo odchádzame na planétu v Spartan Ops príbehovom móde, ktorý si zahráme štyria kooperačne alebo sami v pravidelne pribúdajúcich misiách. Misie budú pribúdať každý týždeň a budú dopĺňané o animované scény na rozpovedanie druhého príbehu v hre. Ten bude previazaný s hlavnou kampaňou Master Chiefa, ktorý tentoraz otvorí Reclaimer trilógiu. 343 studios si ju už rozdelilo na 10 rokov.

Samotná limitovaná edícia pridá:

- War Games Map Pack  - ponúkne 9 máp, ktoré budú pre ostatných hráčov v troch balíkoch postupne vychádzať na Xbox Live.

- Špecializácie - všetci v hre budú získavať špecializácie, ale majitelia limitiek ich dostanú skôr. Budú ich môcť použiť na získanie vyššieho ranku ako aj dosah na nové ranky a unlocky s customizáciami.

- UNSC Infinity Briefing balík - ponúkne špeciálne customizácie brnenia, informácie o zbraniach, popis UNSC Infinity lode ako aj pohľad na to čo to znamená byť jedným z najlepších vojakov ľudstva - Spartan IV.

- Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition - 90 minútová rozšírená verzia live action digitálnej filmovej série, ktorá ukáže začiatky vojny ľudí a Covenantov. Master Chief v nej inšpiruje mladého kadeta, ktorý sa nakoniec stane veliteľom na UNSC Infinity.

Digitálny obsah ponúka aj bonus, ktorý rozšíri príbehy postáv Forward Unto Dawn série, špeciálne video Bringing Gaming into Reality a aj pohľad na výrobu Halo 4: Forward Unto Dawn.

- Bonusový digitálny obsah  - ďalšie skiny brnení, zbraní, emblém, Avatar vybavenie a Avatar brnenie.

Hra vyjde v novembri na Xbox360.





Páči sa mi!

Zaradené pod: limitovana edicia, halo






Xbox 360
PC
Xbox Series X|S

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. november 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk