Nechali ste sa nachytať na 1. apríla?

Apple ohlasuje konzolu, konvertovanie grafiky do textovej podoby, strategické muzikály, manažovanie futbalového klubu v 19. storočí, Minecraft 2.0.

pridal spacejunker 2.4.2013 o 10:29 pod hry
Nechali ste sa nachytať na 1. apríla?

HRY > NOVINKY >

Podarené, vtipné aj úbohé pokusy vtipy zaplavili včera internet. A nemuseli ste mať zrovna nainštalovaný Google Nose, aby ste niektoré prvoaprílové žarty nezavetrili už od výťahu. U nás na Sectore sme sa skôr venovali Veľkej noci ako snahe nachytať vás, aj keď... Ale veď to poznáte. 

Špeciálny 16-tlačidlový gamepad je reálny, rovnako ako hra, ktorú nedohráte ani za 2700 rokov, rovnako reálne sú aj easter eggy v hrách.

Veľká noc má už vo World of Warcraft dlhú tradíciu a 16-bitový kabát Guild Wars 2 neoblieka len tak pre nič za nič, tri hrateľné levely v Super Adventure Box móde môžete hrať aj dnes. 

A ktoré to boli tie aprílové žarty? 

Apple konečne po dlhom váhaní vstupuje do herného biznisu s konzolou iPlay. IGN si dali námahu a vytvorili video doplnené renderovanými ukážkami zariadeniami, ktoré skvelo paroduje prezentácie spoločnosti. Nie, iPlay skutočne neexistuje. Ani 5G verzia.



Snáď ste neuverili ani Eidos Montreal a pokusu o získanie peňazí na vývoj 8-bitového Deus Ex: Human Defiance? Autori si z nás vystrelili podareným vtipom, ktorého korene siahali až k registrovaným známkam. Nie, skutočne nejde o film ani o hru. Len im bolo ľúto nevyužiť zaregistrovaný názov. 



Focus Home Interactive si dali námahu aj s tlačovou správou, aby oznámili modifikáciu do pripravovanej adventúry Sherlock Holmes: Crimes & Punishment, ktorá urobí opäť z Dr. Watsona zakrádajúceho sa čudáka. 



Svety World of Tanks a World of Warplanes skutočne nebudú obývané zombíkmi ani nebudú loziť po lietadlách. Aj keď to neznie vôbec zle. 



Jeden z tých podarených vtipov sa podaril GOG.com. Na stránkach bola spustená nová služba RetroMator 4000 s magickými schopnosťami skonvertovať modernú hru do 16-bitovej grafiky alebo ju kompletne prerobiť do textovej podoby. Aktuálna verzia podporuje zatiaľ tri hry Alan Wake, Dreamfall a Zaklínač 2. 

Nechali ste sa nachytať na 1. apríla?



Experti cez vojnové stratégie sa rozhodli vytvoriť Europa Universalis: The Musical. Svet budete dobíjať pomocou hudby a vojnové historky budú prerozprávané v piesňach. Snaha sa cení Paradox Interactive, ale muzikál? Skutočne?

Za svoj rok na trhu stihla povyhrávať všetky možné aj nemožné ceny, ale stále v nej nemôžete nikomu ublížiť. Prišla rada aj na Journey a chystané DLC umožné konečne strieľať. Takto to vyzerá v akcii.  



Manažmentová séria Football Manager zaradila spiatočku a v ročníku 1888 sa vracia do doby, kedy nepoznali offsajd, Blizzard ohlásil integrovanie jednotky Warhound do StarCraft II, Mojang zase chystá Minecraft 2.0 (na titulnom obrázku), Paradox takisto naskočil na zombie vlnu a nemŕtvych zaradil do úplne novej hry Crusader Kings Z a do War Thunder majú namierené lietajúce poníky.

Nechali ste sa nachytať na 1. apríla?



Osobným favoritom medzi prvoaprílovými žartami je fantastický denník vývojára k Dishonored. Vracia sa do misie v Golden Cat a upravenej verzii prezentuje nové formy zabíjania pomocou vegetácie, preberanie NPC postáv či dverí hráčmi alebo stovky ciest ako sa dostať do vnútra budovy.



A čo by to bol za apríl, keby sa neobjavili správy o Half Life 2: Episode 3. Tentoraz to zašlo tak ďaleko, že bola vytvorená falošná stránka na Steame a ohlásený dátum na 10. októbra! Koľkí z vás vyťahovali peňaženky?

Nechali ste sa nachytať na 1. apríla?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20246)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk