Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre

Zmenená štruktúra odľahčí vašu peňaženku.

pridal spacejunker 6.9.2013 o 16:01 pod hry
Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre

HRY > NOVINKY >

Veľa vás asi nebude, ale pre všetkých zberateľov figúrok Skylanders máme skvelú správu. Už vás nezruinuje finančne zbierka, ak budete chcieť prejsť všetky Hero Challenge. Teda aspoň nie na začiatku. V Skylanders Swap Force ich nahradili bonusové misie a tie už nie sú viazané na postavičky, prezradil mi Guha Bala, jeden zo spoluzakladateľov Vicarious Visions v krátkom rozhovore na GamesCom. 

Inými slovami, figúrky nebudú odomykať vo Swap Force časovo obmedzené úlohy ani dungeony s ťažkými skúškami. Skúsenejších hráčov bude zamestnávať honba za hviezdami. Tie sa opäť získavajú tradičným prechádzaním príbehových levelov aj hľadaním všetkých skrytých zákutí, ale aj bojom v arénach a prechádzaním špeciálnych zón, do ktorých sa dostanete iba s vybranou Swap Force figúrkou s rozoberateľným telom. 

“Swap Force je vo svojom jadre veľmi jednoduchá, aby sa do nej dostali deti, ale ponúka hĺbku a znovuhrateľnosť pre starších a dospelých,” ukazuje prstom na seba a potom na mňa. Počet hviezd bude zvyšovať aktuálny level hráča (Portal Master Rank) a až ten bude odomykať bonusové misie aj upgrady pre hrdinov.

Activision novým spôsobom progresu nechce zabrániť predaju figúrok, práve naopak. Každá bude mať špeciálne úlohy, po splnení ktorých získate ďalšie hviezdy. Ako bude tento systém vyvážený a či bude možné získať odmeny bez toho, aby ste mali skompletizovanú celú zbierku figúrok, ukáže až plná verzia. 

Bala vraví, že tentoraz bočné úlohy a misie budú oveľa rozsiahlejšie ako v predchodcoch, kde šlo viac menej iba o jednoduché levely. Uvedením skákania vo Swap Force sa otvorili dvere aj novým puzzlom. “Pre 5 - 12 ročných, čo je naša cieľová skupina, sú skákacie pasáže veľmi zložité,” vysvetľuje. Skákanie im však umožňuje pristupovať k stavbe levelov inak a starších poriadne potrápia napríklad Swap Force Zóny. 

Vicarious Vision naučili každú z postavičiek skákať a nielen to, každá bola remastrovaná aj pre potreby novej generácii konzol. A každej sa zvýšil level na 20. úroveň, takže aj v novej hre môžete upgradovať obľúbené figúrky zakúpené pred dvomi rokmi. 

Štartovací balík Skylanders Swap Force bude obsahovať tri figúrky - Blast Zone,  Washbuckler a Ninja Stealth Elf. Prvé dve menované sú rozoberateľné, horná a dolná časť  im prepožičiava rozličné schopnosti a ich kombinovaním dostanete nových hrdinov. V balení bude aj úplne nový, výkonnejší portál s väčšou plochou pre figúrky.

Pre Skylanders Swap Force autori pripravili celkovo 45 nových figúrok a dva rozširujúce adventure balíky - Tower of Time a Shipwrecked. 

Skylanders Swap Force vychádza 18. októbra.





Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre  Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre  Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre
Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre  Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre  Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre
Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre  Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre  Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre
Páči sa mi!






Skylanders Swap Force mení spôsob napredovania v hre
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
Wii
WiiU
3DS

Vývoj: Activision / Vicarious Visions
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 18. október 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk