Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli

Na Kickstarter zavítal nový dungeon, tentoraz však v unikátnom prevedení, ktoré vás postaví na obe strany barikády

pridal matus_ace 14.2.2014 o 9:43 pod hry
Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli

HRY > NOVINKY >

Dungeon Uprising je ambiciózny, no pritom stále skromný projekt. O vaše peniaze sa uchádza na Kickstarteri a stačí mu vyzbierať len $80,000. Malé štúdio Redkeep Games z Columbusu si s ním chce splniť svoj sen a priniesť tak na trh hru, ktorá do žánru vdýchne trochu toho sviežeho vánku. To sú ciele, s ktorými na Kickstarter prichádza množstvo herných titulov. Prečo by ste si ale mali všimnúť práve tento?

Najzaujímavejšie na Dungeon Uprising sú jej herné režimy. Autori totiž sľubujú, že je to dungeon, aký ste ešte nevideli. Skombinuje totiž tradičných hrdinov s hrou v štýle Dungeon Mastera. Môžete si zvoliť stranu dobra a v pätici sa s priateľmi vybrať vyplieniť temnice. Alebo sa postavíte na stranu zla v úlohe Pána Zla týmto odvážnym hrdinom pripravíte pasce, ktoré im ukážu, kto je tu pánom. A to samozrejme v reálnom čase.

Dostanete sa do fantasy sveta Vanidor. Kedysi silná a bohatá krajina je pomaly v ruinách a rozľahlo sa po nej zlo. Nový šialený kráľ povolal na svet najmocnejších démonov, aby mu pomohli v boji so zlom. Tí však krajinu uvrhli ešte hlbšie do beznádeje a utrpenia. Kráľ im upísal svoju dušu, našťastie v krajine zostali ľudia schopní a ochotní bojovať so zlom. Teraz je voľba už len na vás. Postavíte sa na stranu Slobodných ľudí Vanidoru, alebo sa chopíte moci zla?

Medzi hlavné devízy hry má patriť zábavný multiplayer a singleplayer s umelou inteligenciou, kooperatívne aj PVP režimy, možnosť upraviť si hrdinov, poskokov a aj dungeony, množstvo itemov, kreatúr, pascí aj kúziel, či hlboké stromy schopností.

Zatiaľ sa autorom podarilo vyzbierať len $347, ale do konca ich kampane zostáva ešte 53 dní. Dungeon Uprising by chceli vydať v decembri 2015 na PC a v prípade, že ich kampaň bude úspešná, majú v pláne už aj niekoľko dodatočných cieľov. Zároveň sa hlásia ku Kicking it Forward iniciatíve a 5% z vyzbieraných peňazí venujú do ďalších projektov na Kickstarteri.





Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli  Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli  Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli
Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli  Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli
Páči sa mi!






Dungeon, do akého ste sa ešte nepozreli
PC

Vývoj: Redkeep Games
Štýl: RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20230)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk