Z Poľska príde This War Of Mine

Varšavské štúdio 11bit Studios predstavuje svoju novú hru, ktorou sa odpútajú od série Anomaly a prinesú nový herný zážitok

pridal matus_ace 12.3.2014 o 21:43 pod hry
Z Poľska príde This War Of Mine

HRY > NOVINKY >

Poľské štúdio 11bit Studios sa dostalo do širšieho povedomia hlavne vďaka sérii obrátených tower-defense hier zo série Anomaly. Jednoduchý koncept a obrátenie známych pravidiel naruby si hráčov získali a štúdio tak pomaly rástlo. Rástlo až tak, že ho počas februára posilnili Marek Ziemak a Maciej Szczesnik, ktorí boli predtým súčasťou CD Projekt Red a pracovali aj na treťom Zaklínačovi. Už aj s novými posilami ohlásili svoj nový projekt - This War Of Mine, ku ktorému rovno uviedli aj prvý trailer.

Dátum vydania, platformy, ani konkrétny štýl titulu ešte nie sú známe. Trailer sa sústredí na niečo úplne iné - na atmosféru. V hre chcú priniesť odlišný pohľad na vojnu. Nie každý, kto sa v nej ocitne, je totiž vojakom. Nie ste neohrozeným hrdinom, ale vediete malú skupinku civilistov, ktorí sa ocitli priamo uprostred ozbrojeného konfliktu. Ich osud a život je vo vašich rukách. Otázka prežitia vojnového pekla však nie je len o skrývaní, ale aj o získavaní zásob. Cez deň vás ohrozujú nepriateľskí sniperi, pod rúškom noci sa však potajomky môžete pokúsiť nejaké získať.

To je myšlienka, ktorú so sebou prinieslo už niekoľko hier. Je však zaujímavé sa na ňu po prvý raz pozrieť bez armád nemŕtvych všade navôkol. Zároveň sa ale tešíme aj na to, že po dlhej dobe sa objaví titul, ktorý vojnu ukáže v inom svetle. Viac o This War Of Mine by sme sa mohli dozvedieť už počas nadchádzajúcej GDC. Zatiaľ sa môžete pozrieť na oficiálnu stránku hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19946)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk