The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera

Postavte si vlastný nedobytný hrad a vyrabujte hrady všetkých ostatných hráčov.

pridal roberto 14.3.2014 o 14:28 pod hry
The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera

HRY > NOVINKY >

Zdá sa, že Diablo a Dungeon Keeper majú spoločné bábätko. Tak táto veta z predstavenia hry na stránkach Destructoidu iste musela zaujať množstvo hráčov. A The Mighty Quest for Epic Loot skutočne kombinuje prechádzanie nebezpečnými "dungeonmi" s možnosťou postaviť si vlastný "dungeon" plný pascí, smrtiacich mechanizmov a príšer najrôznejšieho druhu (vrátane drakov). Slovo dungeon je však nutné nahradiť slovom hrad.

Hra je teda rozdelená na dve časti. V jednej sa v úlohe neohrozeného hrdinu lúpežníka vkradnete do hradu iného hráča a pokúsite sa ho obrať o cennosti dobre ukryté v jeho truhliciach. Pritom nie je vôbec nutné, aby bol pán hradu doma. Vykradnúť ho môžete aj keď je práve v práci alebo sa práve snaží vyrabovať iného hráča. Hrad sa o seba dokáže postarať úplne sám. Okrem hradov postavených hráčmi, narazíte aj na hrady, ktoré vznikli priamo v dielni autorov a čiastočne tak vynahrádzajú kampaň. V druhej časti hry si teda za nakradnuté bohatstvo staviate a vylepšujete vlastný hrad a obsadíte ho vlastnými príšerami a vlastnými nástrahami, aby ste ochránili svoj poctivo nakradnutý poklad. Čím viac nepriateľských hrdinov vo vašom hrade zomrie bez toho, aby sa dostali až k pokladu, tým lepšie pre vás, pretože na miestach svojich úmrtí vám cudzí hrdinovia nechávajú "darčeky", ktoré opäť obohatia vašu pokladnicu.

V útočnej fáze hry majú hráči na výber zo štyroch charakterov. Klasickú trojicu rytier - lukostrelec(kušostrelec) - mág dopĺňa odpadlíčka. Každá postava má hneď od začiatku svoje výhody aj nevýhody, ktoré samozrejme ďalej rozvíja pri postupe na novú úroveň.

Pri výstavbe a zdokonaľovaní svojho hradu síce strávite menej času než pri lúpeživých výpravách, napriek tomu jej ale autori venovali množstvo pozornosti. Základom obrany sú spravidla živí sluhovia a potvory. Výber je skutočne bohatý a okrem drakov či trolov si svoj hrad veľmi rýchlo obsadíte aj mágmi, strelcami, ťažkoodencami, liečiteľmi i všakovakou háveďou s množstvom špeciálnych schopností. Či nakoniec prídete, alebo neprídete o svoje poklady nezávisí len na tom, či sa súperom podarí dostať k pokladu, ale aj na tom, ako dlho im to potrvá. Základný čas pritom stanovíte vy sami. Čím lepší čas vo svojom vlastnom hrade dosiahnete, tým väčšia výzva pre súperov.

The Mighty Quest for Epic Loot pokračuje v otvorenom beta-testovaní a je free to play. Ubisoft sa však zaviazal, že z hry nikdy nespravia pay to win a v hernom obchode v tomto momente nájdeme predovšetkým balíčky obsahujúce zelené kryštály - hernú menu, ktorú však trpezlivejší hráči môžu získavať aj vlastnou šikovnosťou.

Ubisoft už vypustil aj štatistiky zhŕňajúce údejae dva týždne po spustení bety, za ktoré získali 1.5 milióna hráčov v 240 krajinách a častiach sveta, ktorí spolu nahrali 28 miliónov hodín hry.

The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera





The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera  The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera  The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera
The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera
Páči sa mi!

Zaradené pod: ubisoft, free 2 play






The Mighty Quest for Epic Loot - odľahčená kombinácia diablovky a Dungeon Keepera
PC

Vývoj: Ubisoft Entertainment / Ubisoft Montreal
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19768)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk