Enemy Front bude mať otvorené levely, nevyjde na nextgenoch

Internetová stránka Examiner spravila rozhovor s CI Games, vývojármi hry Enemy Front. Prináša zaujímavé informácie o spôsoboch, akými bude možné hru prejsť.

pridal play3man 19.3.2014 o 11:47 pod hry
Enemy Front bude mať otvorené levely, nevyjde na nextgenoch

HRY > NOVINKY >

Internetovej stránke Examiner sa podarilo spraviť rozhovor s CI Games, vývojármi hry Enemy Front. V ňom sa dozvieme množstvo zaujímavých informácií, hlavne o spôsoboch, akými bude možné hru prejsť.

Ako sme už spomínali, Enemy Front nás zavedie do čias z druhej svetovej vojny a to v úlohe Roberta Hawkinsa, amerického vojnového korešpondenta, ktorý skončil v prekrásnych, no nebezpečných nacistami kontrolovaných štátoch, aké boli napríklad Francúzsko či Nemecko. Hra je poháňaná dobré známym CryEnginom, takže o krásne scenérie určite nebude núdza. Nižšie si môžete prečítať odpovede na niekoľko zásadných otázok:
 
Do akej časti sú jednotlivé levely v Enemy Front otvorené? Koľko možností hráč dostane?

Keď hovoríme o otvorených leveloch, tie sú navrhnuté tak, aby sa v niektorých prípadoch mohol hráč rozhodnúť, akým herným štýlom level prejde. Hráči môžu prejsť určité časti „Rambo“ štýlom, no taktiež si môžu zvoliť stealth, či postupné zneškodňovanie nepriateľov. Stealth, či ostreľovanie môže byť využité v hociktorej časti hry a to kedykoľvek. Väčšinou závisí len od toho, akú zbraň si hráč vyberiete. Jeho hernému štýlu sa prispôsobí dokonca aj AI, pričom do HUDu sa pridajú elementy potrebné pre daný postup. Týmito rôznymi spôsobmi prechádzania získa hráč aj odlišné zážitky z hrania.
 
Keď už hovoríme o rôznych prostrediach, čím konkrétne sa od seba líšia? Aké herné štýly sa ku každému z nich najviac hodia?

Enemy Front má množstvo rôznych prostredí -  vidiek, mesto, vrátane ich rozsiahlych kanalizačných systémov. Ďalej sa pozrieme do hôr či lesov, zimných a zajateckých táborov. Máme tiež niekoľko levelov, ktoré sa odohrávajú počas varšavského povstania v roku 1944 s niekoľkými známymi šarvátkami. Hráči dostanú tiež možnosť si zahrať misie vo francúzskom štáte, Nórsku či nemeckom vidieku. Každý z otvorených levelov je možné prejsť rôznymi spôsobmi. "Moment-to-moment" štýl môže hráčom pomôcť naučiť sa lepšie postupovať v hre, využívať ostreľovanie, zakrádanie sa, explózie. Je aj možnosť run-and-gun štýlu a prestrieľania sa cez nepriateľské šíky. Ak však hráte takticky, za odmenu pravdepodobne narazíte na väčšinu skrytých tajomstiev či achievementov. 

Aký druh vývojárskej podpory dostáva multiplayerová časť hry v porovnaní s tou singleplayerovou? Na aké herné módy sa môžeme tešiť?

Momentálne máme rozpracované štyri módy. Deathmatch a Team Deathmatch budú zahrnuté ako fanúšikmi najobľúbenejšie. Okrem toho máme dva čisto originálne, ktoré poskytnú zaujímavé zvraty v celom multiplayerovom mechanizme, no plánujeme ich oznámiť až o niečo neskôr.

Prečo nie je Enemy Front aj na PS4 a Xbox One?

Vývoj stojaci za Enemy Front má za sebou už dlhú cestu, pričom začiatky tejto cesty siahajú ešte do doby, kedy sa na systémoch novej generácie len pracovalo. Tak ako aj veľa ostatných hier vychádzajúcich tento rok na Xbox 360 a PS3. Tieto platformy majú silnú hráčsku základňu a reprezentujú veľmi veľký trh s hráčmi, ktorí hľadajú zábavu v hrách z obdobia druhej svetovej vojny.

Enemy Front vychádza pre PS3, Xbox 360 a PC v lete 2014 





Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: City Interactive / City Interactive
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 13. jún 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk