Hrateľnosť v Dragon Age: Inquisition priblížená

Gamespot sa porozprával s producentom, Markom Darrahom o Dragon Age Inquisition a zaznelo aj zopár zaujímavých informácií

pridal play3man 22.4.2014 o 22:01 pod hry
Hrateľnosť v Dragon Age: Inquisition priblížená

HRY > NOVINKY >

Gamespot sa porozprával s producentom, Markom Darrahom o  Dragon Age Inquisition a zaznelo aj zopár zaujímavých informácií

V Dragon Age: Inquisition sa ocitáte v úlohe inkvizítora, ktorý svoju moc využíva všetkými možnými spôsobmi a to vždy, keď je to aspoň trochu potrebné. No kedže v takýchto veciach nikto nechodí sám, máte okolo seba kopec ľudí, agentov, ktorých si môžete kedykoľvek privolať na pomoc. Napríklad v prípadoch, kedy potrebujete zostať nespozorovaný,  alebo vyriešiť niektoré kritické situácie. Treba však myslieť na to, že vy ste stále ten vodca, ktorý je vždy na čele pri dokončovaní špinavej práce. K tomu sa z prvého dielu Dragon Age vráti taktická kamera (príde aj na konzoly) a môžete tak počas kritických situácii prevziať kontrolu nad ostatnými postavami v partii a dávať im potrebné príkazy.

Aj napriek otvorenejšiemu svetu vývojári neobetovali rozmanitosť príbehu a postáv. Hneď však dodávajú, že Dragon Age nie je o príbehu jednotlivých postáv, ich zámerom je rozprávať komplexnejší príbeh, teda príbeh celého sveta tejto hry. Autori hovoria, že každý z questov je tak veľkou skladačkou, ktorú treba poskladať. No je len na vás akou cestou sa vyberiete. 

Dragon Age: Inquisition vychádza okrem PC a next-gen platforiem aj na starú generáciu konzol. Prišla tak na rad tiež otázka, či pri portovaní na tieto konzoly museli prísť aj s nejakými kompromismi. Odpoveď bola však celkom jasná, čo sa grafiky týka, tak tam jednoznačne kompromisy byť musia, no v žiadnom prípade sa nijako nedotkli samotnej hrateľnosti. Hru si tak užije každý rovnako, bez ohľadu na preferovanú platformu.

Dragon Age: Inquisition sa dostane na pulty obchodov 7. októbra a to pre PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.  Nakoniec tu už máme aj boxart hry.





Hrateľnosť v Dragon Age: Inquisition priblížená
Páči sa mi!

Zaradené pod: dragon age, bioware, rpg






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: EA / BioWare
Štýl: RPG
Dátum vydania: 21. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk