Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly

Vytváraná v jedinom štúdiu na svete, ktorého členmi sú výhradne pôvodní obyvatelia Ameriky.

pridal play3man 10.5.2014 o 10:36 pod hry
Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly

HRY > NOVINKY >

Never Alone je originálnou hrou od ešte originálnejšieho štúdia Upper One Games. A to z jednoduchého dôvodu, podľa všetkého ide o prvé štúdio na svete, ktoré je tvorené výhradne pôvodnými obyvateľmi Ameriky. K vôli hre Never Alone sa však na teraz spojili s vydaveteľom  E-Line Media, aby mohli spolu preniesť do hry čo naj-autentickejší obraz o živote v týchto nehostinných podmienkach.

V hre sa dostaneme do úlohy mladého dievčaťa menom Nuna, ktorú sprevádza jej verná kamarátka - líška. Vývojári si dávajú veľmi záležať na dokonalom premietnutí kultúr pôvodných obyvateľov Aljašky, preto sa dbá aj na také detaily, ako nutnosť spolupráce s ostatnými pri prekonávaní rôznych prekážok. Prostredie rovnako nebude o nič ochudobnené a budeme tu môcť nachádzať napríklad aj ľadové kryhy, jaskyne či malé mestečká na pobreží. Počas celého príbehu sa stretneme s rozličnými druhmi miestnych kultúr. Celý príbeh hry bude poskladaný z ôsmych kapitol, ktoré bude možné prejsť samostatne alebo v spolupráci s kamarátom v kooperatívnom režime.



Never Alone je vo vývoji pre PC, PS4 a Xbox One s plánovaným dátumom vydania na jeseň tohto roka a cenou 15 dolárov. Zatiaľ nám však vývojári ponúkajú prvé video a niekoľko obrázkov z hry.

Upper One Games - "Video hry sú silný nástroj pre tvorbu histórie, tradícií a kultúry domorodých ľudí, no zároveň sú vhodné ako pre novú generáciu pôvodných obyvateľov, tak aj pre zvyšok sveta"





Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly  Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly  Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly
Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly  Never Alone, hra z Aljašky vyjde na jeseň na PC a nextgen konzoly
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Upper One Games
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk