I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami

V alternatívnej histórií sa nacisti na konci 2. svetovej vojny uchýlili k vypusteniu smrtiaceho vírusu menom Z0M81. Samozrejme, nie u seba doma, ale na území USA.

pridal roberto 11.5.2014 o 10:53 pod hry
I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami

HRY > NOVINKY >

I Shall Remain je akčné survival RPG od Scorpius Games. V alternatívnej histórií sa nacisti na konci 2. svetovej vojny uchýlili k vypusteniu smrtiaceho vírusu menom Z0M81. Samozrejme, nie u seba doma, ale na území USA. Príbeh bude sledovať osudy dvoch bratov, ktorí sa snažia prežiť vo svete zničenom pandémiou a čo viac, mali by odhaliť podstatu vírusu a nájsť spôsob, ako zachrániť celé ľudstvo.

Akčná zložka sa zameria na bohaté možnosti ničenie zombíkov. Bojovať sa bude zblízka (nože, dosky, bejzbalky), pištoľami, brokovnicami, rôznymi druhmi pušiek, plameňometom i bazukou. Celkovo bude v hre viac než 30 druhov zbraní a každý druh bude mať aspoň 4 úrovne kvality. Tie zbraniam pridajú dodatočné efekty a výhody. Dôležitá bude tiež munícia a k slovu sa dostanú aj výbušniny a granáty. Z času na čas hra ponúkne aj možnosť nasadnúť do vojenského automobilu alebo tanku.

RPG zložka zahŕňa vylepšovanie atribútov, získavanie nových schopností, pasívne bonusy, úlohy a rozvetvené dialógy obsahujúce dôležité rozhodnutia. Atribúty sa budú zlepšovať vykonávaním určitých činností. Beh zlepšuje fyzickú kondíciu postavy, pokým oprava zbraní vylepšuje... schopnosť opravovať zbrane, samozrejme. Medzi NPC postavami sa bude nachádzať aj niekoľko obchodníkov, ktorí odkúpia všetko vaše nepotrebné vybavenie.

V traileri môžu boje vyzerať ako nekonečná monotónna strieľačka, ale v skutočnosti bude do hry zakomponovaný fungujúci systém striedania dňa a noci. Postava sa časom unaví, čo vplyvní regeneráciu života i staminy a tiež presnosť streľby. Útočisko by hráči mali nájsť v budovách, v ktorých sa môže skrývať nejaké to prekvapenie (v pozitívnom aj negatívnom slova zmysle). Príbehom nemusí hlavná postava prechádzať sama, na výber bude 7 spoločníkov.

I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami

Po rokoch vývoja (prvý trailer sme na Sectore zverejnili v lete 2012) sa titul dostáva na Steam, zatiaľ však len v režime early access a autori upozorňujú, že zatiaľ ponúkajú iba alfa-verziu.





I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami  I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami  I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami
Páči sa mi!






I Shall Remain spája akciu s RPG prvkami
PC

Vývoj: Scorpius Games / Scorpius Games
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20308)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk