Miscreated - survival horor v otvorenom svete

Priblížme si titul Miscreated, inšpirovaný hrami ako DayZ a Rust.

pridal play3man 12.5.2014 o 14:05 pod hry
Miscreated - survival horor v otvorenom svete

HRY > NOVINKY >

Ďalšou variáciou na survival štýl DayZ predstavuje štúdio Entrada Interactive. Ich pripravovaná multiplayerová hra s názvom Miscreated pobeží na CryEngine a odohrávať sa bude vo vzdialenej budúcnosti v roku 2089. Nepôjde však o klasické sci-fi, ktoré by sme si hneď predstavovali v spojitosti s týmto rokom, žiadne lasery ani nič podobné tak v hre nenájdeme.

Príbeh hry sa teda odohráva v roku 2089 tesne po poslednej (doslova) vojne. Tá sa však udiala tak rýchlo, že nikto už vlastne nevie čo, respektíve kto ju začal. V bojovom arzenály krajín nechýbali atómové bomby, biologické a nano zbrane, ktorých vplyv znížil celkový počet obyvateľov na 100 miliónov a každým dňom sa tento počet rapídne znižuje. Dodávateľov týchto zbraní bola firma Amalgamated Corporation (AC), pričom sa ich značka dostala takmer všade - nanuky, športové drinky, no nakoniec stály aj za ešte fatálnejším problémom v už tak dosť zničenom svete. Vyvinuli totiž vakcínu na liečbu choroby z ožiarenia, no látky v nej obsiahnuté začali reagovať s pozostatkami, ktoré zostali po útoku biologickými zbraňami, čo spôsobilo premenu ľudí na zombie. Tieto pozostatky však kontaminovali veľké množstvo vody, vzduch, dostali sa dokonca aj do jedla, čím sa nákaza stala nezastaviteľnou.

Miscreated sa bude odohrávať vo svete o rozlohe 64km2. Súčasťou neho je 24 hodinový cyklus, dynamická zmena počasia a náhodné udalosti, ktoré stále oživujú hrateľnosť. So svojou postavou bude nutné jesť a piť, inak sa môže stať, že zomriete pokojne aj od hladu. Kedže na mape nebudete sami, neustále si musíte dávať pozor na ostatných hráčov, prípadne vytvárať skupiny. Ak vás totiž zabijú, môžu vám zobrať všetky vaše zozbierané predmety a vy tak budete musieť začínať s ich hľadaním od znova. Hráč bude mať dostupných niekoľko slotov pre uskladnenie nájdených predmetov. Keď si však osvojíte nejaké vozidlo, budete si ho môcť skryť na nejaké miesto, ak ho však nájde niekto iný, máte smolu.

Miscreated - survival horor v otvorenom svete


Priestorov na skúmanie bude obrovské množstvo. Do každej budovy bude možné vstúpiť a dokonca máme počítať aj s podzemnými tunelmi. Po mape budú časti s väčším a menším stupňom radiácie, ktorým sa bude nutné vyhýbať. Chýbať nebudú ani možnosti customizácie. Samozrejmosťou tak je vylepšovanie zbraní, kupovanie outfitov pre vlastnú postavu či zlepšenie odolnosti áut voči zbraniam, alebo útokom zombie. Niektoré vylepšenia si dokonca bude možné vlastnoručne poskladať z nájdených predmetov. Potrebné bude aj zbieranie batérií do elektronických zariadení, pravdepodobne svietidiel. Z technického hľadiska je počítaná fyzika aj pre dráhu guľky, ktorú tak ovplyvňujú faktory ako odpor a rýchlosť vetra, či gravitácia.

Veci ako maximálny počet hráčov na jednom servery alebo možnosť hosťovania serverov samotnými hráčmi ešte zatiaľ nie sú upresnené. Autori na hre pracujú od septembra 2012 a vydanie plnej verzie je naplánované na jún 2014. V súčasnosti prebieha kampaň cez Steam Greenlight, kde hre môžete pomôcť svojim hlasom. Nižšie vám prinášame jedno video a niekoľko obrázkov, ak vás ale hra zaujala, pre viac vizuálneho materiálu môžete navštíviť jej oficiálnu stránku.







Miscreated - survival horor v otvorenom svete  Miscreated - survival horor v otvorenom svete  Miscreated - survival horor v otvorenom svete
Miscreated - survival horor v otvorenom svete  Miscreated - survival horor v otvorenom svete  Miscreated - survival horor v otvorenom svete
Páči sa mi!






Miscreated - survival horor v otvorenom svete
PC

Vývoj: Entrada Interactive / Entrada Interactive
Štýl: MMO / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18. december 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk