Metro: Redux kolekcia odhalená, vydanie je naplánované na leto

Metro 2033 a Metro: Last Light s remastrovanou grafikou vyjde na jednom disku už v lete

pridal play3man 22.5.2014 o 19:49 pod hry
Metro: Redux kolekcia odhalená, vydanie je naplánované na leto

HRY > NOVINKY >

Špekulácie už boli síce zažehnané niekoľko týždňov dozadu, kedy 4A Games oficiálne potvrdilo prácu na remastrovanej kolekcii pôvodných dvoch dielov, no dnes tu máme už jej plné odhalenie.

Než sa pustíme do bližšieho opisu zmien v jednotlivých hrách, PlayStation 4 verzia hry pobeží v rozlíšení 1080p pri stabilných 60fps. Na Xbox One vývojári mierne znížili rozlíšenie na hodnotu 900p, no snímkovanie zostáva rovnaké, teda 60fps.

Kedže z dvojice titulov je staršie práve Metro 2033, celkom pochopiteľne si muselo prejsť väčšími úpravami. Hra tak bola prerobená do najnovšej verzie 4A Engine, ktorý zabezpečí všetky grafické a hrateľnostné zmeny, ktoré sme mohli vidieť v Metro: Last Light. Okrem toho prišlo na úpravu a pridanie pokročilého nasvietenia, dynamického počasia, detailnejších modelov postáv a animácií, zlepšenie deštrukcie, dymu, ohňa a celkovo všetkých časticových efektov.

Zmeny sa teda dotkli aj hrateľnosti, kde môžeme čakať inteligentnejšiu AI, zlepšené boje a stealth systém s možnosťou tichého zabíjania, citlivejšie ovládanie zbraní s intuitívnym ovládaním a taktiež ich customizácie.

Metro: Last Light dostane samozrejme rovnakú sériu grafických úprav, ktoré zasiahli aj jeho staršieho brata. Spolu s nimi však dostane tiež nové animácie súbojov spolu s funkciami Check Watch a Check Inventory. Okrem toho bude súčasťou všetok DLC obsah, ktorý pridáva cez 10 hodín do kampane pre jedného hráča. Do oboch titulov príde aj legendárny Ranger mód, ktorý zastupuje hardcore obtiažnosť. K tomu pribudnú Survival a Spartan mody, kde v Survival máte obmedzené zdroje, nebezpečnejšiu AI a pomalšie nabíjanie, zatiaľ čo v Spartan je hra akčnejšia, postava je silnejšia a má viac zásob.

Metro: Redux sa k nám dostane niekedy počas leta vo verziách pre PC, PS4 a Xbox One, pričom bude hra dostupná v obchodoch, ale aj digitálne, kde si bude možné kúpiť každý diel samostatne za cenu 20€. Krabicová verzia teda bude obsahovať obe hry a predávať sa bude za cenu 40€. Autori počítajú s vydaním tejto kolekcie aj pre Linux a Steam OS koncom tohto roka.





Metro: Redux kolekcia odhalená, vydanie je naplánované na leto  Metro: Redux kolekcia odhalená, vydanie je naplánované na leto
Metro: Redux kolekcia odhalená, vydanie je naplánované na leto  Metro: Redux kolekcia odhalená, vydanie je naplánované na leto
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch

Vývoj: Deep Silver / 4A Games
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 29. august 2014
 28.2. 2020 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk