LEGO Batman 3: Beyond Gotham naplánovaný na jeseň

Nová LEGO hra nás opäť zavedie do univerza DC Comics. Gotham aj planéta Zem sú už ale superhrdinom primalé a vydávajú sa na pomoc Green Lanternom.

pridal roberto 27.5.2014 o 19:46 pod hry
LEGO Batman 3: Beyond Gotham naplánovaný na jeseň

HRY > NOVINKY >

LEGO, Warner Bros. a TT Games sa opäť spojili a už o pár mesiacov prinesú už tretiu hru zo série LEGO Batman. Na jeseň sa hra objaví na PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, 3DS, Vita a aj na PC.

Ako už názov titulu naznačil, Batman tento raz opustí svoj milovaný Gotham a vydá sa do sveta, respektíve do niekoľkých svetov. Jeden z najznámejších a najobávanejších záporákov DC univerza, Brainiac, totiž ohrozuje celú planétu Zem. Konkrétne má v pláne využiť silu lantern prsteňov a zmenšiť pozemské mestá do takých rozmerov, aby si ich mohol pridať do svojej desivej zbierky miniatúr. Batman teda zvoláva desiatky pozemských superhrdinov a dokonca aj niektorých superdarebákov, aby sa spoločne vydali na púť svetmi pod ochranou Green Lanternov. V každom svete ich čaká odmena v podobe jedného mocného prsteňa.

Ak prejdete hru krížom-krážom, splníte všetky misie a pozriete sa pod každý kamienok, malo by sa vám podariť odomknúť neuveriteľných 150 unikátnych charakterov pochádzajúcich samozrejme z DC Comics univerza. Prítomnosť členov Justice League je samozrejmosťou, ale chýbať nebudú ani záporáci Killer Croc či Solomon Grundy.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham by mala, tak ako predošlé LEGO hry, ponúknuť zábavu pre malých i veľkých, mimoriadne zábavnú offline kooperáciu a veselú verziu inak serióznych charakterov. Počas hrania sa pozriete aj na najikonickejšie miesta DC univerza, vrátane Hall od Justice a vesmírnej základne Watchtower. Opäť sa vrátime aj do Batmanovej jaskyne, kde na nás počká Bat Computer, tréningové moduly, výzvy, boje i preteky.





LEGO Batman 3: Beyond Gotham naplánovaný na jeseň  LEGO Batman 3: Beyond Gotham naplánovaný na jeseň  LEGO Batman 3: Beyond Gotham naplánovaný na jeseň
LEGO Batman 3: Beyond Gotham naplánovaný na jeseň
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU
3DS

Vývoj: Warner Bros / Traveller Tales
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 14. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk