The Crew bude čistá online racingovka

Ubisoft na E3 priniesol ďalšie videá, obrázky a informácie z The Crew.

pridal saver 13.6.2014 o 12:58 pod hry
The Crew bude čistá online racingovka

HRY > NOVINKY >

Ubisoft na E3 priniesol ďalšie videá, obrázky a informácie z The Crew. Znovu vidíme vylepšenú grafiku a dozvedáme sa ďalšie detaily o tejto online sandboxovej racingovke.

V zásade je Crew je racingová MMO, ktorá ponúkne plnú voľnosť pohybu po masívnom a detailnom prostredí ponúkajúcom rozmanitosť a diverznosť. Mapa zahŕňa celé USA, síce zmenšené ale stále ponúkajúce tisíce kilometrov ciest, cez tisíc ikonických pamätihodností, lokalít a miest. Prejdete všetky väčšie mestá od LA, cez Las Vegas, New York až po Miami Beach, nechýbajú horské lokality ako Aspen, Colorado, ale aj púšte, malé mestečká, kaňony, alebo známe pretekárske trate. Celé prostredie hneď pri štarte hry ponúkne 900 aktivít od príbehových misii, cez vedľajšie úlohy až po rýchle jazdy. Z toho 70 misii bude špeciálne pripravených pre PvP preteky a úlohy.

Budete môcť hrať sám, alebo s priateľmi, ale vždy budete musieť byť online.  Samotná hra adaptuje na váš herný štýl, bude vám ponúkať úlohy, hľadať hráčov, ktorý sa k vám hodia, či už z priateľov, z vašej lokality, alebo podľa levelu. Spolu s vami bude v jednej session maximálne 8 hráčov. Autori hovoria, že je to ako pre technické obmedzenia, tak aj pre praktické, aby neboli cesty preplnené hráčmi.

V hre bude množstvo licencovaných vozidiel od Lamborghini Aventador až po Chevrolet Impala, všetko v šiestich kategóriách, kde každé má možnosť upravovať a upgradovať 20 základných častí. Jednotlivé nové diely a vylepšenia si odomkýnate za získané XP body a následne tunujete auto výkonovo, vizuálne, ale aj ho špecificky prispôsobujete na terény ako piesok, cesty, offroad, alebo podľa úlohy aj na okruhové preteky alebo prepady.

Hru vyvíja Ivory tower založené v roku 2007 z vývojárov Test Drive, Need for Speed, Driver a V Rally. Hovoria, že sa pri vývoji inšpirovali titulmi ako World of Warcraft, Daggerfall, ale aj Red Dead Redmption. Aj keď je úplne jasne, že nakoniec je z toho čistá variácia na kedysi jedinečný Test Drive Unlimited, ktoré bolo prakticky na rovnaký štýl, len bol menej rozmanitý s menej možnosťami.

Hra vyjde 11. novembra na PC, Xbox One a PS4. Na konzolách ide hra v 1080p a 30 fps, na PC podporuje aj 5780x1080 rozlíšenie pre tri obrazovky.





The Crew bude čistá online racingovka  The Crew bude čistá online racingovka
The Crew bude čistá online racingovka  The Crew bude čistá online racingovka
The Crew bude čistá online racingovka  The Crew bude čistá online racingovka
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ivory Tower
Štýl: Racing / MMO
Dátum vydania: 3. december 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk