Postavičky v LittleBigPlanet 3 bližšie predstavené

Sackboy si pozval do svojho sveta troch nových kamarátov so špecifickými schopnosťami

pridal play3man 21.6.2014 o 8:03 pod hry
Postavičky v LittleBigPlanet 3 bližšie predstavené

HRY > NOVINKY >

Prvé prekvapenie na E3 konferencii Sony v podobe LittleBigPlanet 3 bolo doprevádzané hneď ukážkou úvodného gameplay videa, ktoré nám odhalilo, že v tomto dieli už nebude Sackboy jedinou roztomilou postavičkou z "handrového" materiálu. Do ďalšieho dobrodružstva si pozval hneď troch nových kamarátov - Swoopiho, Oddsocka a Toggleiho. Ich zakomponovanie do hry nie je iba pre možnosť výberu z ďalších typov postáv, ale hlavne pre oživenie hrateľnosti o nové prvky, kedže každý z nich je výnimočný svojimi schopnosťami. Kým sa dopracovali k tejto trojici prešlo vývojárom rukami množstvo nápadov a návrhov, kde pri výbere tých správnych postavičiek sa dohliadalo najmä na to, aby každá z nich mala vlastný charakter, do hry musela priniesť nové prvky a zároveň pôsobiť, ako keby do tohto sveta odjakživa patrila.  

Swoop

Pri vymýšľaní nového charakteru bol Swoopi tým prvým, ktorý sa zrodil na papieri. Na prvý pohľad je jasné, akou špeciálnou vlastnosťou disponuje. Okrem toho, že vie lietať, dokáže zdvíhať predmety a to vrátane ostatných postavičiek, okrem teda veľkého Toggleiho, ku ktorému sa však dostaneme nižšie.

Oddsock

Pravdepodobne vám pri prvom pohľade pripomenie psa, no nenechajte sa zmiasť tým, že má štyri nohy. Jeho prednosťou je schopnosť skákať či kĺzať sa po stenách a okrem toho je aj veľmi rýchli. Hneď pri prvom kontakte s ním budete cítiť, že dokonale zapadol do hrateľnosti LBP.

Toggle

Toggle je asi tou najzaujímavejšou postavou z tejto trojice. Je tou najťažšou a najväčšou postavičkou, no zároveň aj tou najmenšou a najľahšou. Jedným stlačením tlačidla sa tak premení na presný opak seba samého a teda práve preto je Toggle vo svojej veľkej verzií tou jedinou postavou, ktorú Swoop nedokáže zodvihnúť. Táto, na pohľad, jednoduchá vlastnosť má široké spektrum využitia, takže bude zaujímavé sledovať, ako ho autori zakomponovali do jednotlivých levelov.

Nakoniec tu máme rozhovor pre PlayStation Access so Sarah Wellock z Xdev Studios Europe, ktorá nám okrem všetkých tu spísaných informácií povie napríklad to, že si značnou zmenou prešiel aj editor levelov, v ktorom budeme môcť nájsť hneď šesťdesiat nových funkcií.

 





Postavičky v LittleBigPlanet 3 bližšie predstavené  Postavičky v LittleBigPlanet 3 bližšie predstavené  Postavičky v LittleBigPlanet 3 bližšie predstavené
Páči sa mi!






PS4

Vývoj: Sony Computer Entertainment / Sumo Digital
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk