Vychádza XCOM: The Board Game

Stolová hra sa však od displejov úplne neodpúta. Za mimozemšťanov bude hrať mobilná aplikácia.

pridal roberto 5.8.2014 o 21:41 pod hry
Vychádza XCOM: The Board Game

HRY > NOVINKY >

V novom prírastku do XCOM univerza zostáva väčšina vecí po starom. Obranné satelity hlásia lietajúce taniere nad Mexikom, Brazíliou i Ruskom, armáda je bezmocná a ľudstvo je iba na krok od pádu do absolútneho chaosu. Vy však proti votrelcom vysielate ikonické Interceptory, trénujete najlepších vojakov na svete, skúmate mimozemské zbrane a kopírujete ich technológie, no a snažíte sa zachrániť svet. Čo sa zmení je bojisko, ktoré sa presunie z monitorov a televízorov na stolové dosky i keď nie úplne. Hra zostáva sčasti digitálna a využije mobilnú aplikáciu.

Vychádza XCOM: The Board Game

Hru totižto môže hrať jeden ale aj dvaja, traja či štyria hráči, nie však kompetitívne, ale kooperatívne, pričom hráči si rozdelia pozície Commander, Chief Scientist, Central Officer a Squad Leader. Veliteľ má na starosti rozpočet a jeho využívanie a tiež rozmiestnenie Interceptorov, vedec sa postará o nové technológie, riaditeľ ústredia bude mať na starosti komunikáciu a satelity a veliteľ tímu dohliada na vojakov a ich nasadenie.

A Ufónci? O nich sa postará mobilná aplikácia. Tá sa bude dať stiahnuť do mobilov a tabletov, ale fungovať bude aj ako on-line služba. Aplikácia si náhodne zvolí niektorý z plánov útoku, postará sa o eskaláciu mimozemskej invázie, prílety UFO, útoky na vašu základňu a ďalšie veci, ktoré by inak musel mať na starosti jeden z hráčov alebo náhoda a len vďaka mobilnej aplikácii môže mať stolová hra 3 úrovne obtiažnosti. Za využívanie aplikácie a sledovanie ponúkaných informácií bude zodpovedný riaditeľ ústredia.

Vychádza XCOM: The Board Game

Súčasťou balenia XCOM The Board Game bude 16 miniatúr vojakov, 8 Interceptorov a 24 neidentifikovateľných lietajúcich objektov, 5 kociek a vyše 200 kariet a žetónov. Fantasy Flight Games hru ukáže verejnosti v Indianapolise, kde sa budúci týždeň koná GenCon 2014.





Páči sa mi!

Zaradené pod: stolova hra






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20233)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk