COD Advanced Warfare multiplayer je ako Crysis mixnutý s Titanfallom

Ak ste hrali Crysis a Titanfall, presne viete čo čakať od multiplayeru v COD Advanced Warfare

pridal saver 11.8.2014 o 21:19 pod hry
COD Advanced Warfare multiplayer je ako Crysis mixnutý s Titanfallom

HRY > NOVINKY >

Ak ste hrali Crysis a Titanfall, presne viete čo čakať od multiplayeru v COD Advanced Warfare. Viac menej od prvého predstavenia sme čakali, že to spojí tieto dve hry a ešte predtým zdroje zo zákulisia naznačovali, že Activision sa bude chcieť čo najviac priblížiť Titanfallu.  A teraz to máme tu.

Multiplayeru v Advanced Warfare tak bude rýchly, dynamický a hlavne skákajúci. Vylepšenia pohybu vďaka exosuitom umožnia dvojité skoky, rýchle úskoky, ale aj zmeny smeru pri skoku vo vzduchu. Nechýba slidovanie, alebo silové zrazenie protivníka. A to je len základ boostov pripomínajúcich Titanfall, druhá časť a to funkcie obleku ako Cloack, Hover a Shield pripomínajú pre zmenu Crysis.  Samozrejme nechýba indikátor batérie, ktorú jednotlivé možnosti vyžaduju.

Mapy už vďaka skákaniu a prakticky lietaniu nebudú ploché, pribudnú poschodia, mostíky, terasy a teda viac komplexnosti.

 

Z máp sa dočkáme napríklad Biolab, tajnej základne v zasnežeej oblasti, zničenej väznice v Riot mape, futuristický vesmírny výťah nazvaný Ascend, alebo opustený bunker Defender.  Defender je zaujímavý hlavne tsunami vlnou, ktorá sa pravidelne objavuje a zaplavuje časť mapy.  Je to event podobný Battlefielovskému Levolution, ktorý však nebude na všetkých mapách. Na iných napríklad len menšiu explóziu vytvoríte v Biolabe, kde zostrelíte kanistre s neznámou látkou a vojaci v dosahu budú zasiahnutí.

V hre bude spolu cez 350 customizovateľných zbraní, tisícky odomkýnateľných bonusov. Novinkou bude Create a Operator funkcia, ktorá umožní detailne si vytvoriť postavu od tváre, cez prilbu až po tričko, celé to bude doplnené o Supply dropy, ktoré budú vašej postavy dodávať špeciálne bonusy priamo na bojisko.

Hra bude mať 12 multiplayerových modov, kde nechýbajú klasické DM, domination, kill confirmed, CTF, Search and Destroy, Hardpoint. Z nových pribudne napríklad Uplink, v ktorom tímy bojujú o kontrolu nad satelitnou dronou, alebo Monument mod, v ktorom obsadzujú kontrolné body.





COD Advanced Warfare multiplayer je ako Crysis mixnutý s Titanfallom  COD Advanced Warfare multiplayer je ako Crysis mixnutý s Titanfallom
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19533)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk