EA Gamescom press konferencia začne o 10:00

Od EA na Gamescome čakáme dvojhodinovú ukážku ich už známych hier, ale aj minimálne jednej ešte neohlásenej.

pridal saver 13.8.2014 o 10:35 pod hry
EA Gamescom press konferencia začne o 10:00

HRY > NOVINKY >

Od EA na Gamescome čakáme dvojhodinovú ukážku ich už známych hier, ale aj minimálne jednej ešte neohlásenej. Určite uvidíme Dragon Age, Battlefield Hardline, FIFA, NHL, Sims 4, možno sa k nám dostanú aj prvé reálne ukážky z Mass Effect, alebo Mirrors Edge.

Konferencia bude online na stránke www.ea.com/gamescom, alebo na IGN a twitch.tv/ea 

 

EA otvára press konferenciu s Dragon Age Inquisition a Bioware tímom opisujúcich rôzne detaily sveta ako napríklad definovanie postavy s 200 kúzlami, 200 zbraňami a 100 typmi brnení na výber. Ukazujú jednu v misii v novej ešte neukázanej časti sveta, kde niečo zabilo všetkých obyvateľov a tí povstávajú ako nemŕtvi. Ukazujú ako priame boje, tak aj taktický pohľad, v ktorom môžu hráči boje plánovať.

Stream EA dosť masívne laguje a padá. Z Dragon Age sme mohli vidieť tak polovicu, po konci prezentácie sa mierne stream lepšil. Hra vychádza  20. novembra.

Nasleduje prezentácia NHL 15, ktoré sľubuje demo na 26. augusta na Xbox One a PS4. Hra vyjde v septembri. Vymieňa sa hneď za Sims 4, ktoré dostáva live demo aj s postavou Angely Merkelovej a Petra Moora. Pôjde o rozsiahlejšie demo keďže Nemecko je PC krajina a Sims sa bude masíve predávať. Ukazujú z neho zaujímavú možnosť Galérie, kde si hráči budú môcť stiahnuť celé domy iných hráčov, ktorí ich vysharujú online. Napríklad aj futbalový štadión. Pridávajú aj ukážku Hungry games, kde skúsia pustiť postavy do bludiska, aby si našli potravu.  Sims 4 rovno dostalo Create a Sims demo, kde si môžete vytvoriť vlastné postavy.

Prezentácia pokračuje FIFA WORLD, free 2 play titulom pre PC, ktoré už má polmilióna hráčov denne. Na rozdiel od klasickej FIFA hry, je postupne rozširovaná a za rok dostala už 20 updatov. Hra dostane nový engine, nové AI a pribudnú nové rewardy.

Strieda ho FIFA 15, ktorá ukazuje svoj engine a grafiku, ako aj pridanie tureckej SuperLig so 16 tímami, pribudla aj Barckley Premiere League, a aj s novými pravidlami na detekovanie gólov (lopta na čiare sa neráta ako gól). Najväčšou zmenou je update brankárov, ktorí dostávajú nextgen update. Autori na ňom pracovali dva roky a budú reálnejší a rýchlejší. FIFA 15 vychádza 25. septembra.

EA si spomenulo na Star Wars The Old Republic, z ktorého zhrňujú všetky updaty, prechod na free 2 play, a spomínajú milión hráčov mesačne. Budúci týždeň prídu Strongholdy, teda domovy hráčov, ktoré si sami nadefinujú. Ak ste hru dlho nehrali, teraz je najlepší čas vrátiť sa späť, aspoň tak tvrdí EA.

Bioware Austin predstavuje novú online RPG hru a to Shadow Realms, v ktorej sa dostaneme do boja ľudí proti temnote. Zatiaľ ponúkli len prvý pohľad a prvé informácie, podľa ktorých chcú priniesť štýl klasického RPG.  Hra ponúkne 4 vs 1 multiplayer. Niekde sme to už počuli... Fable Legends.  Tu budú rovnako bojovať štyria hrdinovia proti temnému pánovi, len v modernom prostredí.  Hra bude postupne rozširovaná epizodicky. Vyjde koncom roka na PC s tým, že prihlásovanie do alphy už začalo.

Battlefield Hardline je ďalšou hrou v poradí, kde DICE spomína ako počúvajú hráčov a upravujú hru. Singleplayer už nebude lineárny, budú možnosti, misie budú vytvárať samostatné epizódy v štýle TV seriálu.  Ponúkajú prvú ukážku singleplayeru, ktorá vyzerá graficky veľmi dobre. K tomu samotný gameplay je iný ako štandardný Battlefield. Viac príbehový a založený na atmosfére a taktike pri bojoch. Nakoniec autori Dead Space to s príbehom vedia. Hráči dostanú možnosti skenneru prostredia, ako aj policajný rozkaz Freeze, ktorý umožní utlmiť situáciu a zaistiť, aby rovno neprerástla do prestrelky.

Dopĺňajú k tomu dva nové multiplayerové mody Hotwire postavený na prestrelkách a naháňačkách na autách. Rescue je záchrana rukojemníkov v 5 vs 5 multiplayeri, kde každý z policajtov a únoscov má len jeden život. Pripomína to akčnejší Rainbow Six.





EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00
EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00
EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00
EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00  EA Gamescom press konferencia začne o 10:00
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19956)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk