Multiplayer v Dragon Age Inquisition

BioWare mu potajomky venovalo oveľa viac pozornosti, než sme si mysleli.

pridal roberto 27.8.2014 o 9:02 pod hry
Multiplayer v Dragon Age Inquisition

HRY > NOVINKY >

Bol naznačený, no nebol potvrdený. Až doteraz. Dragon Age Inquisition dostane kooperačný režim pre maximálne štyroch hráčov. EA a BioWare sa rozhodli tento režim hlbšie neprepájať s kampaňou pre jednotlivca ani s hlavným príbehom a podobne ako v Mass Effect 3, aj tu bude bokom od zvyšku hry. Absentovať bude "taktická kamera" a boje budú teda plynulé a o poznanie akčnejšie.

Pri štarte bude hra obsahovať 3 lokality pre viac hráčov: Elven Ruins, Tevinter a Orlesian Palace. V každej lokalite nájdete niekoľko čiastočne predpripravených a čiastočne generovaných máp, pričom jedno dobrodružstvo by malo trvať 20 až 30 minút. Ani jeden z hráčov nebude mocným hlavným inkvizítorom z kampane. Štvorica hráčov sa ocitne v úlohe jeho pomocníkov, akejsi zásahovej skupiny, ktorá rieši menšie problémy a necháva si korisť.

Multiplayer v Dragon Age Inquisition

Na výber bude 9 upraviteľných charakterov, traja z každého bojového povolania. Nepôjde o charaktery z príbehu, ale ani o bezmenné postavy, BioWare sa pokúsi z každého z bojovníkov vytvoriť zaujímavú osobnosť, aj keď len v rámci obmedzených možností. Obmedzujúcim faktorom je prirodzene akčné zameranie kooperačného módu, ktorý má ponúknuť predovšetkým tímovú akciu, v ktorej si hráč naplno užije bojové schopnosti jednotlivých povolaní a charakterov. Na konci kooperačného dobrodružstva sa splnené úlohy premenia na zlatú odmenu a za našetrené zlato sa následne dajú zakúpiť truhlice s pokladom, v ktorých môže hráč nájsť recepty, vybavenie, elixíry, granáty, maste a "niektoré" budú obsahovať aj nových hrdinov a skiny.

Multiplayer v Dragon Age Inquisition

Zdá sa, že BioWare prostredníctvom oddelenej multiplayer zložky Dragon Age: Inquisition koketuje s free to play modelom. Na jednej strane by sa mal multiplayer režim neustále rozširovať o dodatočný obsah, DLC balíčky však budú pre každého zadarmo. Na druhej strane bude ale hráčom ponúknuté zakúpenie platinum účtu, ktorý BioWare charakterizovalo ako "šetrič času". Jeho majitelia nedostanú špeciálne odmeny, ale vďaka podstatne väčším odmenám sa ku všetkému dostanú skôr než bežní hráči, ktorí budú musieť grindovať. Rovnako dôležité ako vybavenie bude aj postup na vyššie úrovne a odomykanie schopností. Tie bude mať každá postava zatriedené do dvoch vývojových stromov a v každom strome každého charakteru by sme mali nájsť okolo 20 schopností.

Ani to však ešte nie je všetko, pretože súčasťou vylepšovania postav bude aj vylepšovanie zbraní pomocou nazbieraných materiálov (crafting), každý týždeň obmieňané úlohy (Personal Prestige a Operations), ktorých splnenie BioWare odmení špeciálnymi ikonami charakterov, vlajkami a ďalšími kozmetickými úpravami vzhľadu. Do 18. novembra sa o kooperácii v Dragon Age: Inquisition iste ešte dozvieme oveľa viac.





Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: EA / BioWare
Štýl: RPG
Dátum vydania: 21. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19532)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk