Tridsať minút z bety DriveClubu ukazuje sneh a ďalšie možnosti hry

Na YouTube sa objavilo polhodinové video od užívateľa s prezývkou Dark_Alex, kde ponúka podrobný pohľad na menu hry, pričom najnovšia prezentácia DriveClubu v Miláne ponúka prvý záber na sneh

pridal play3man 18.9.2014 o 6:26 pod hry
Tridsať minút z bety DriveClubu ukazuje sneh a ďalšie možnosti hry

HRY > NOVINKY >

Už len necelé tri týždne nás delia od vydania vôbec prvého veľkého racingu mimo Need for Speed pre konzolu PlayStation 4. Ako už všetci dobre vieme, DriveClub mal vyjsť pôvodne ešte s vydaním PS4, no nakoniec si autori z Evolution Studios predĺžili potrebný čas na doladenie takmer o rok. Na hre je však niekoľko bonusových mesiacov vývoja rozhodne vidieť. Navyše len minulý týždeň oznámili plán pre vydávanie nového obsahu do hry v podobe nových tratí alebo áut a to až do júna budúceho roka. V rámci budúcich aktualizácii sa tiež môžeme tešiť na fotografický režim a prepracované dynamické počasie.

Niekoľko posledných týždňov pred uzatvorením finálneho kódu sa rozhodli vypustiť medzi úzku skupinu hráčov beta verziu hry s kódovým označením Cupcake. Z nej sme už mohli vidieť niekoľko záberov, no tentokrát sa na internete objavilo jedno také, ktoré neukazuje iba samotné preteky, ale detailne celé menu hry. Na serveri YouTube ho zverejnil užívateľ s prezývkou Dark_Alex. No rovnako ako menu, tak aj jeho komentár k hre je celý vo francúzštine. Každopádne základom je predstavenie celého menu a rôznych funkcií aspoň v obrazovej podobe. Časť pre jedného hráča je rozdelená do niekoľkých pod-kategórií. Teda približne ako v ich série MotorStorm. Hlavnou motiváciou a zároveň odmenou v časti pre jedného hráča je zvyšovanie levelu a získavanie hviezd. Kedže práve tie sú potrebné pre odomknutie ďalších pretekov.

Vo videu taktiež môžeme vidieť zoznam niektorých áut, ktoré sa odomykajú v závislosti od výšky vášho levelu. Dark_Alex sa ďalej pozrel na možnosti editora vzhľadu áut, respektíve livery editora, prebehol tiež jeden z hlavných prvkov celej hry - kluby a nakoniec vyskúšal jazdu v režimoch Drift a Time Trial. V bete boli k dispozícii iba okruhy z prostredia Indie, teda tie, ktoré budú súčasťou orezanej PS+ verzie hry. Z videa je jasne vidieť, že dĺžka nahrávacích časov pri spúšťaní pretekov je naozaj iba v rozpetí niekoľkých sekúnd

Okrem videa z bety sa dostalo na internet predstavenie práve spomínanej PS+ verzie DriveClubu. Celé video sa teda skôr zameriava na samotný obsah, ktorý bude v tejto orezanej verzie sprístupnený.

To pravdepodobne najzaujímavejšie video sa však objavilo len dnes. Konkrétne ide o záznam prezentácie v Miláne. Na prezentácii predstavuje game director DriveClubu, Paul Rustchynsky, všetky už známe informácie o hre, pričom na jej konci chytí do ruky ovládač a spustí zasneženú trať s dynamickým snehom. Ide tak vôbec o prvé video, na ktorom môžeme vidieť aj sneh. Rustchynsky však nie je s videom moc spokojný, kedže ako na Twitteri potvrdil, ide už o starší build.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk