Odhalený season pass pre DriveClub, nové trate budú zadarmo

S časom, ktorý zostáva do vydania hry nám bude v nasledujúcich týždňoch pribúdať množstvo doplňujúcich informácií, prípadne videí, pričom teraz prišlo na rad odhalenie budúcich DLC a season pass.

pridal play3man 11.9.2014 o 7:27 pod hry
Odhalený season pass pre DriveClub, nové trate budú zadarmo

HRY > NOVINKY >

Už len necelý mesiac nás delí od toho, čo si budeme môcť zahrať očakávanú PS4 racingovku DriveClub. Hra u nás vychádza 8. októbra, no hneď ten istý mesiac sa dočká prvého rozširujúceho obsahu. Autori zverejnili stručný kalendár, kde zobrazujú, aké rozšírenia máme čakať v ktorom mesiaci a taktiež aj to, či budú platené, alebo budú zadarmo. 

DriveClub tak podľa zverejneného obrázka plánujú podporovať novým obsahom do júna budúceho roka. Každý jeden mesiac sa pritom dočkáme hneď niekoľkých balíkov. Ako sme už spomenuli, tie sa rozdeľujú na platené a tie, ktoré budú zadarmo. Do plateného obsahu patria nové autá, výzvy a špeciálne laky. V rámci platených rozšírení autori plánujú pridať 38 nových áut, 176 výziev a 80 špeciálnych lakov. Určite poteší, že do obsahu, ktorý bude zadarmo sú zahrnuté všetky nové trate. Celkovo ich autori plánujú pridať jedenásť a rovnako bude zadarmo aj zopár áut, presnejšie deväť. Ak by ste si chceli kúpiť všetky platené baličky zvlášť, vyšlo by vás to na takmer 76€. Oznámený season pass, ktorý ponúkne prístup ku všetkým týmto balíkom vás tak vyjde oveľa lacnejšie, kedže jeho cena bola stanovená na 25€.

Ako je ďalej možné vidieť na obrázku, počas celého cyklu sa o hru budú starať nie len po obsahovej stránke, ale aj po tej funkčnej. Tým pochopiteľne myslíme aktualizácie s  počasím alebo aj s fotografickým režimom. Zopár nových alebo upresňujúcich informácií povedal game director DriveClubu, Paul Rustchynsky, cez jeho oficiálny účet na Twitteri. Spomínaných jedenásť tratí nebude pridaných iba do súčasných lokalít, ale aj do celkom novej. O nej však zatiaľ nechcú hovoriť nič bližšie. Už pred niekoľkými dňami bolo potvrdené, že PlayStation Plus edícia hry dostane všetky funkcie ako plná hra a orezaný bude iba obsah. No Rustchynsky na Twitteri potvrdil, že sa do tejto verzie predsa len dostane nová trať, prípadne trate. Presnejšie, ak vyjde nejaká trať zasadená v Indii, dostupná bude aj v PS+ edícii hry, kedže práve táto lokalita bude súčasťou orezanej verzie.

Nakoniec jedna nie moc potešujúca správa. Autori síce pôvodne tvrdili, že aktualizácia s počasím vyjde spolu s vydaním hry, nebude tomu tak. Na otázku, kedy vyjde aktualizácia s touto funkciou totiž Rustchynsky odpovedal, že určite ešte tento rok. Presný dátum oznámia po vydaní hry.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk