Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy

Minulosť a mrazivý sever nahradí pustina post-apokalyptickej budúcnosti a ozbrojený transportér.

pridal roberto 26.9.2014 o 11:30 pod hry
Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy

HRY > NOVINKY >

V štúdiu Skyshine Games vzniká nová RPG ťahová stratégia Bedlam. Autori sa nechali inšpirovať nedávnym úspechom titulu The Banner Saga a ťahové velenie malej bojovej jednotke skombinujú so silným príbehom a množstvom dialógov. A zašli ešte ďalej. Licencovali si engine Banner Sagy a spolu s ním získali aj podporu Stoicu, takže hry by si mali byť naozaj veľmi podobné.

Pokým Banner Saga nás preniesla do minulosti a na ďaleký sever k odvážnym Vikingom, s Bedlam sa pozrieme do post-apokalyptickej budúcnosti. Technologický pokrok a pokroky na poli vedy priviedli ľudstvo až k ničivému konfliktu. Na povrchu zničenej planéty tak v budúcnosti prekvitá iba jediná metropola, Bysantine a za jej hranicami nájdeme iba nekonečnú pustinu zvanú Bedlam. Udalosti sa dajú do pohybu, keď výprava pod patronátom bysantinského magnáta objaví vrak gigantického transportného vozidla a rozhodne sa financovať nie len generálku vozu, ale aj jeho šoféra a mechanika. Už v úlohe oživeného Mechanika sa dozvedáme, že v metropole sa nežije zas tak úžasne a že niekde ďaleko za veľkou pustatinou sa možno nachádza ešte jedno obývateľné mesto a my sa ho musíme pokúsiť nájsť.

Čakať by nás teda mala rovnako epická výprava ako v Banner Sage. Na výpravu s nami budú môcť putovať experti na zbrane, vedci, inžinieri i lovci hláv. Tiež sa bude treba postarať o zdroje a vylepšovanie vozidla, no o osude výpravy aj tak rozhodnú boje na taktických mapách. Prvky strategickej mapy budú náhodne generované rovnako ako prepadnutia a roguelike nádych hre dodajú permanentné úmrtia charakterov. Cesta k legendárnemu Aztec City povedie cez územia nájazdníkov, robotov, mutantov i kyborgov. Všetko zle je však aj na niečo dobré kde sú ľudia, tam musí byť aj jedlo a kde sú stroje, tam musí byť aj palivo.

O inovatívny prístup sa Skyshine Games pokúsi pri spracovaní samotných bojov. Tie nebudú rozdelené na ťahy pre každú jednotku zvlášť, ale striedať sa bude iba ťah hráča a ťah súpera. V systéme podobnom šachu si teda môže hráč v každom kole sám zvoliť, ktorá postava sa pohne a kľudne to môže byť počas celého boja aj jedna a tá istá. Kúzla či špeciálne schopnosti nahradí pomoc transportného vozidla, vyzbrojeného napríklad odpaľovačom rakiet či rotačným guľometom.

Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy

Bedlam sa včera objavila aj na Kickstareri a už sa  jej podarilo vyzbierať prvých 20 tisíc. The Banner Saga medzičasom pripravuje svoj útok na mobilné zariadenia s iOS a Androidom.





Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy  Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy  Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy
Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy  Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy  Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy
Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy  Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy  Bedlam si licencoval herný engine Banner Sagy
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Versus Evil / Skyshine Games
Štýl: Stratégia / Ťahová
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 16. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk