The Crew - režim Faction Wars vysvetlený, priblížený budúci obsah

Otvorený svet, rozličné teritóriá a večná rivalita budú charakteristické črty prichádzajúcej open-world racingovky The Crew

pridal play3man 3.10.2014 o 8:52 pod hry
The Crew - režim Faction Wars vysvetlený, priblížený budúci obsah

HRY > NOVINKY >

Len nedávno si mohli vyskúšať vybraní hráči na PC beta test očakávanej pretekárskej hry od Ubisoftu s názvom The Crew. Autori hru predstavili minulý rok na E3 v Los Angeles s pôsobivo vyzerajúcim trailerom. Hra zaujala prakticky okamžite množstvo hráčov po celom svete a to z dvoch dôvodov - pekná grafika a masívny, otvorený svet. The Crew tak trochu zobralo vietor z plachiet oznámenie Forza Horizon 2, ktoré prebehlo len necelé štyri mesiace dozadu, pričom sa do obchodov dostala len tento týždeň. Hráči majú jednoznačne najradšej, ak na svoju obľúbenú hru nemusia dlho čakať, no pri nových značkách je to skôr naopak - autori hru odhalia skôr, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí.

S blížiacim sa dátumom vydania prišiel Ubisoft s novými informáciami o hre na svojom oficiálnom blogu. V prvom rade nám predstavujú režim Faction Wars, čo je prakticky originálny režim na štýl PvP s množstvom vylepšení. Na začiatku kampane sa hráčom odomkne prístup k tomuto aspektu hry, kde sa následne môžu pridať do jedného z piatich teritórií. Tento krok zároveň odomkne rozličné misie, kde niektoré môžu byť hrané iba samostatne a niektoré v skupine. S každým víťazstvom v týchto misiách získavate vyšší level, spoločne so zvoleným teritóriom/frakciou. Zároveň tiež získavate viac peňazí, ktoré môžete využiť napríklad na rozšírenie garáže alebo vylepšenie áut, ktoré už vlastníte.

The Crew - režim Faction Wars vysvetlený, priblížený budúci obsah

Byť členom "krú" (Crew) má dve podstatné výhody. Obe však ničím neprekvapia, kedže ide jednoducho o základné pravidlo - v tíme ide všetko lepšie. Ako skupina máte lepšie skóre, následkom čoho sa vám odomkne viac misií. No a keď náhodou budete členom skupiny, ktorá koncom mesiaca získala najväčšie skóre v reputácii, dostanete bonusové odmeny spolu s prístupok k exkluzívnemu obsahu. 

No vráťme sa k už spomínaným misiám, ktoré budú podľa autorov veľmi akčné. Poženiete sa s vašou štvorčlennou skupinou voči druhému tímu po cestách v rozličných druhoch pretekov. Zatiaľčo samotné preteky iba voči prostrediu hry sú dosť veľkou výzvou, so súperiacimi hráčmi, ktorí sa snažia dostať na čo najvyššie miesto v rebríčkoch pre dosiahnutie spoločného cieľa je to podstatne napínavejšie. Súperenie s ostatnými hráčmi prináša do jedného preteku prvky súperenia a spolupráce. Predbiehanie súperov, zdolávanie prekážok, hľadanie skratiek, komunikácia s ostatnými členmi tímov. Všetko toto je veľmi dôležité, no vo výsledku sa dostávame k veľmi zábavnej hrateľnosti.

The Crew - režim Faction Wars vysvetlený, priblížený budúci obsah

The Crew vyjde s 25 frakčnými misiami, no na pláne je pridávať ďalšie každý mesiac. Hráči môžu zmeniť frakciu kedykoľvek, vrámci prvých troch týždňoch v mesiaci. Zmena frakcie počas mesiaca vám však obmedzí individuálne odmeny, ktoré závisia od mesačného zúčtovania, ako moc ste dokázali pomôcť vašej poslednej frakcii. Faction Wars je jednoducho skvelý spôsob, ako hrať The Crew aj po dokončení hlavných misií. Zároveň tiež ide o jediný spôsob, ako odomknúť určité odmeny, vrátane exkluzívnych áut. Ubisoft tak sľubuje, že Faction Wars bude zdrojom nového obsahu, ktorý udrží hráčov pri hre po dlhé roky.

The Crew vychádza už 14. novembra pre PS4, Xbox One, Xbox 360 a PC.





The Crew - režim Faction Wars vysvetlený, priblížený budúci obsah
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ivory Tower
Štýl: Racing / MMO
Dátum vydania: 3. december 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk