The Game Awards už skončilo

Ak náhodou chcete ponocovať, môžete si v noci pozrieť oceňovanie hier roka v Game Awards show, kde hry budú ako vždy dopĺňať premiérové trailery. Teraz ich má byť 12.

pridal play3man 5.12.2014 o 23:26 pod hry
The Game Awards už skončilo

HRY > NOVINKY >

Ak náhodou chcete ponocovať, môžete si v noci pozrieť oceňovanie hier roka v Game Awards show, kde hry budú ako vždy dopĺňať premiérové trailery. Teraz ich má byť 12. 

TGA odštartovalo prekvapivo Nintendo. Na scénu prišiel sám Reggie Fils-Aimé, ktorý povedal pár slov k Nintendu, Wii U a 3DS, pričom následne predal slovo Miyamotovi. Jeho príhovor sa niesol v podobnom duchu, no ukázal tiež krátku ukážku z hry Mario Maker. Po slovách od moderátora Keighleyho prišiel na pódium Kiefer Sutherland, ktorý predal svoj hlas Big Bossovi v Metal Gear Solid V. Sutherlandovi sa páčia hry najmä vďaka neustálemu pokroku po technologickej stránke.

No a máme tu premiéru Metal Gear Online na krátkom trailery.

Presun na východ nás zaviedol do štúdia From Software. V ich novej gameplay ukážke na Bloodborne s krvou rozhodne nešetrili.

  

Peter Moore z EA prevzal mikrofón a láka na hru od nového indie śtúdia Hazelight, zložené z vývojárov, ktorí pracovali na Brothers - A Tale of Two Sons.

Nasleduje svetová premiéra vesmírneho titulu Adr1ft. Hra si doslova pýta podporu Oculusu, ktorú aj dostane. Okrem PC a Xbox One sa však Adr1ft dostane aj na PS4, takže do budúcnosti nie je vylúčená podpora Morpheusu. Vydanie je naplánované na leto 2015.

Battlefield Hardline na udeľovaní cien pochopiteľne nemohol chýbať a ukázal sa s novým videom. Hra sa k nám dostane v marci 2015, no ešte pred vydaním máme očakávať ďalší beta test.

Na scénu prichádza Scott Rohde zo Sony a po úvodnej pozvánke na PlayStation Experience vyťahuje svetovú premiéru na The Order 1886.

Scott zostáva na pódiu a opäť láka na PlayStation Experience a zároveň potvrdzuje, že sa počas ich keynote (dnes o 19:00) dočkáme novej ukážky z Uncharted 4: A Thief's End. Hneď na to bol spustený nový trailer na horor Until Dawn

Ďalšia hra, ktorá sa ukázala na novom videu je Zaklínač 3: Divoký hon.

Čo by to bolo za TGA, keby sa na ňom neukázal No Man's Sky. Indie titul, ktorý sa pýši v prvom rade tým, že je v ňom všetko procedurálne generované si získal srdcia hráčov už pri oznámení. Nové video z No Man's Sky si určite nenechajte ujsť.

Godzilla sa dostane budúci rok aj na nové konzoly

Ukážka nového King's Quest pre PS4 a Xbox One. Vydanie je naplánované na jeseň 2015.

Post apokalyptický svet plný zombiekov v Human Element sa ukazuje na akčnom videu

Krátko pred koncom The Game Awards si opäť preberá mikrofón Reggie z Nintenda a uvádza video s ukážkou novej Zeldy pre Wii U. Krátke video sa zameriava na prepracovanú hrateľnosť a ďalšie detaily. Vydanie je naplánované na budúci rok, pričom Miyamoto dodal, že nový Star Fox vyjde ešte pred Zeldou.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk