Vianočné zľavy, nové špeciálne predmety a priblíženie druhej sezóny v Star Conflict

Gaijin Entertainment oslavuje s hráčmi túto sezónu s novými hernými eventami, skinmi, achievementami a nechýba ani 50% zľava na ďalšie herné predmety

pridal play3man 22.12.2014 o 21:53 pod hry
Vianočné zľavy, nové špeciálne predmety a priblíženie druhej sezóny v Star Conflict

HRY > NOVINKY >

Vesmírne MMO od ruského štúdia Gaijin Entertainment sa rozširuje o nové herné bonusy, v rámci oslavy tejto sezóny. Do hry pribudnú nové eventy, achievementy či polepy, s ktorými sa budete môcť vydať na cestu do vesmíru počas nadchádzajúcich sviatkov. Navyše môžete využiť 50% zľavu na herné predmety a pripraviť sa tak na nalož nového obsahu, ktorá do hry dorazí už v januári s aktualizáciou Season 2.

Aktualizácia Season 2 so sebou prinesie hlavne rozšírenie príbehu invázie mimozemšťanov, ktorý bol vypustený v septembri tohto roka. Druhá vlna invázie postaví hráčov Star Conflict do súboja s mocnou frakciou Kyborgov. Noví nepriatelia, ktorí budú súčasťou Star Conflict po aktualizácii Season 2 sú:

- Defilers - gigantické vesmírne lode mimozemšťanov, ktoré môžu byť zničené iba skupinou 12 hráčov počas raid misií.
- Hunters - nový druh mimozemšťanov, ktorý je odolný voči každej zbrani. Na ich zdolanie tak hráči budú musieť hľadať irídium vo vzdialených častiach vesmíru, aby pomohli vedcom vytvoriť novú zbraň, ktorá ich dokáže konečne zničiť.

Prítomnosť novej triede lode - Dreadnought, bude zaujímavá najmä kvôli novým výzvam pre Sector Conquest a novým príležitostiam pre E-Sport v roku 2015

"Season 2 je vzrušujúcou fázou pre Star Conflict. Nie len že sa hráči budú musieť zaujímať o taktiku v PvP režime a v otvorenom prostredí, no teraz musia bojovať proti novým druhom nepriateľov. A tentokrát bude do toho zapojený naozaj každý: Vesmír je teraz otvorený pre všetkých pilotov, od prvej úrovne. S prídavkom Dreadnoughts, ktorý príde po sviatkoch, prinesú tieto veľké vesmíre lode ďalšiu dimenziu medzi-galaktických súbojov. Veríme, že všetky tieto zmeny prinesú širší a bohatší zážitok pre hráčov Star Conflict" - Stanislav Scorb, StarGem, Inc.

Ak ste Star Conflict ešte nehrali, môžete si ho stiahnuť zadarmo z oficiálnych stránok hry. V našej recenzii si hra odniesla slušných 8.5/10, takže minimálne za skúšku určite stojí.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19871)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk