Pre Zaklínača 3 autori nahrali 16 hodín sexuálnych scén

Noviny The Guardian sa podrobnejšie venovali zakomponovaniu sexu do Divokého Honu.

pridal roberto 28.1.2015 o 19:05 pod hry
Pre Zaklínača 3 autori nahrali 16 hodín sexuálnych scén

HRY > NOVINKY >

Britské noviny The Guardian označili Zaklínača 3: Divoký Hon za fantasy verziu GTA série. Hry zo série Grand Theft Auto boli v minulosti pod paľbou médií kvôli kombinácii modernej grafiky, násilia a sexuálnych scén. Nikoho neprekvapilo, a možno už ani nezaujímalo, že aj GTA V a jeho "háklivé scény" boli preberané v niekoľkých TV reláciách a boli im venované dvojstránky v novinách. Vlani bola táto téma opäť vytiahnutá kvôli novej kombinácii pohľadu prvej osoby a sexuálnych scén v GTA V pre nové konzoly a teraz sa do centra pozornosti dostáva Zaklínač.

Britských žurnalistov znepokojilo, že hra s otvoreným svetom má vraj obsahovať až 16 hodín sexuálnych scén, ktoré boli navyše vyrobené pomocou živých hercov a motion capture zariadení, aby 3D modely postáv v hre vyzerali čo najvierohodnejšie. Samozrejme CD projekt to vysvetlil a ide o 16 hodín nahraného motioncapturingu, čo teda neznamená, že tam bude 16 hodín sexu. Skôr pôjde o minúty sexu, nie hodiny.

Pre Zaklínača 3 autori nahrali 16 hodín sexuálnych scén

Tak či tak, CD Projekt by sa takto mohol snažiť získať čo najviac pozornosti, čo by ho nominovalo na rovnakú poličku ako už zmienené GTA hry alebo seriál Hra o Tróny na motívy románu Georga R.R. Martina. Dôkazom má byť scéna s nahou Yennefer a Geraltom, ktorý kamera evidentne zastihla tesne po akte.

CD Projekt sa však bráni: "Niektorí ľudia si možno myslia, že sme sex do úvodnej scény vložili bezdôvodne. Nie, nie, nie. Potrebovali sme ukázať, že vaša postava bola s tou ženou v poslednom čase v intímnom vzťahu a v nasledujúcich chvíľach vidíme pár jemne flirtovať v uvoľnenej post-koitálnej atmosfére. Prostredníctvom sexu sme ukázali, že tá žena je osobou, ktorú by sa Geralt určite vybral hľadať, keby sa stratila. Sex je najlepší spôsob, ako hráčom ukázať vzťah a dať im dôvod pátrať po stratenej žene. Nemôžeme im proste iba povedať, aby pátrali po niekom neznámom alebo niekom, kto ich ani trochu nezaujíma. To by nefungovalo."

Guardian nakoniec uznáva, že je určitý rozdiel medzi preťahovaním sexuálnych pracovníčok v GTA a zakomponovaním milostných scén do zaklínačských hier. Okrem toho je ľudské správanie motivované okrem túžby po moci aj sexom a jeho vynechanie z otvoreného sveta by príbeh a Geraltovo počínanie spravili nereálnym a vhodným iba pre deti.

Pre Zaklínača 3 autori nahrali 16 hodín sexuálnych scén





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19831)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk