S The Realm System motion zariadením sa zapotíte

Chcete aby vás po hre na boxera, tenistu či drevorubača naozaj boleli ruky? A čo takto spáliť zopár kalórií?

pridal roberto 23.2.2015 o 19:28 pod hardware
S The Realm System motion zariadením sa zapotíte

HARDWARE > NOVINKY >

Ak ste priaznivcom hrania a zároveň pálenia kalórií, možno vás bude zaujímať zariadenie pomenované The Realm System. Podobne ako Move, Wii Remote či hry pre Kinect, aj The Realm System núti hráčov k pohybu. Doteraz však všetky zariadenia pracovali iba s polohou a pohybom hráča, nedokážu odmerať silu, s ktorou boxer zasadí spodný hák, ani silu s akou šermiar sekne po svojom protivníkovi. A práve o tom The Realm System je. O sile a odpore.

Zariadenie pozostáva z opasku a pohybových ovládačov pre pravú i ľavú ruku, ktoré sú s opaskom spojené pomocou elastických pásov kladúcich odpor. Zariadenie je modulovateľné, dodávané s troma pármi pásov kladúcich rôzne silný odpor a pohybové ovládače by mohli byť vymenené za napodobeninu pištole, sekery, alebo inej pomôcky. Zariadenie sa nabíja pomocou USB kábla a je ponúkané spolu s Realm Software Development Kitom a šiestimi hrami. Nechýba Realm Fitness, ale súčasťou ponuky je aj sekačka Zombie Sushi, VR Boxing, Tennis, akýsi simulátor drevorubača a niečo na štýl budovania v Minecrafte.

Zariadenie vzniklo v spolupráci s Teeside University a profesorom Ianom Spearsom. Ambíciou jeho tvorcov nie je iba vylepšiť herný zážitok, ale prispieť aj k zdraviu svojich zákazníkov. Hranie s Realm System sa rovná skutočnému cvičeniu a zariadenie zároveň zhromažďuje biometrické údaje. SDK je postavené na softvére Unity, takže je kompatibilné s Windows PC, Macom aj Linuxom a autori poukazujú na možnosť skombinovať ho s Oculus Rift alebo Kinectom.

Spoločnosť Realm chce dostať prvý model tohto zariadenia k vývojárom pomocou crowdfundingovej platformy KickStarter, kde potrebuje od záujemcov vyzbierať aspoň 160 tisíc austrálskych dolárov (vyše 110 tisíc eur). Tak čo, chcete sa hrať na drevorubača a poriadne sa pri hraní zapotiť?





S The Realm System motion zariadením sa zapotíte  S The Realm System motion zariadením sa zapotíte  S The Realm System motion zariadením sa zapotíte
S The Realm System motion zariadením sa zapotíte  S The Realm System motion zariadením sa zapotíte  S The Realm System motion zariadením sa zapotíte
Páči sa mi!

Zaradené pod: hardver






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19815)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk