Just Cause 3 s inteligentnejšími nepriateľmi a náhodnými udalosťami

Rico Rodriguez nájde veľký otvorený svet aj husto osídlenú oblasť zmietanú vriacim konfliktom. Podpora módov a vyťaženie high-end PC potvrdené.

pridal roberto 4.4.2015 o 21:31 pod hry
Just Cause 3 s inteligentnejšími nepriateľmi a náhodnými udalosťami

HRY > NOVINKY >

Rico Rodriguez sa má vrátiť do akcie už v poslednom štvrťroku 2015. Vývojári zo švédskych Avalanche Studios nám síce ešte neukázali gameplay trailer, ale pomocou PC Gameru sa aspoň znova podelili o pár zaujímavostí.

Jedna z nich sa týka AI nepriateľov a ich výzbroje. Autori si uvedomujú, že ak hráč sadne do vrtuľníka, vletí s ním do nepriateľského tábora, rozpúta tam peklo a odletí bez jediného škrabanca, bude z toho sklamaný. Pracujú preto na vyvážení všetkých zbraní, vozidiel, lietadiel etc. V tábore by sa preto malo nachádzať aspoň jedno protilietadlové delo a niekoľko ťažko ozbrojených nepriateľov. Ak ukoristíte vojenské obrnené vozidlo, nepriateľský veliteľ vyšle do boja niekoľko vojakov vyzbrojených protitankovou päsťou. Hráč bude nútený priebežne meniť taktiku a prispôsobovať sa situácii. Možno ho napadne napríklad doplachtiť do tábora pomocou wingsuitu iba s ručnou zbraňou, a potom ukradne helikoptéru a dostane sa do vzdušného súboja.

Just Cause 3 s inteligentnejšími nepriateľmi a náhodnými udalosťami

Každá akcia by tak mala byť pestrejšia a proti stereotypu zabojujú aj náhodné udalosti. Štartovacia oblasť bude husto zaplnená miestami random eventov, výziev, vedľajších úloh, ale aj mestami, tábormi i vojenskými základňami. A ak sa v blízkosti základní objavia rebeli, okamžite dôjde k prestrelke. Vďaka tomu hráč pocíti, že v týchto miestach to naozaj vrie a ocení možnosť presunúť sa ďalej na sever, kde nájde rozľahlú, redšie obývanú a menej stráženú oblasť. Hra tak dostane veľký otvorený svet a zároveň aj lokalitu, v ktorej sa bude vždy niečo diať.

Fiktívny ostrov Medici leží v Stredozemnom mori a okrem moderných miest na ňom nájdeme aj ruiny z čias Rímskej ríše a vysokú horu so snehovou čiapkou. Švédi sú si dobre vedomí, že v stredozemnom mori by pásmo večného snehu hľadali ťažko, to ich však nemohlo zastaviť. Rico Rodriguez sa, samozrejme, dokáže vyštverať až na jej vrchol.

Nakoniec režisér hry, Roland Lesterin, potešil PC hráčov: "Uvedomujeme si, že niektorí PC hráči majú poriadne výkonné mašiny, a naša hra na nich bude vyzerať naozaj veľkolepo, ale veľmi dobre bude vyzerať aj na priemerne výkonných zostavách. Milujeme PC hry, ja sám ich často hrávam. A nemôžeme odignorovať fakt, že okolo našich hier vznikla veľká komunita móderov, takže sa im pokúsime čo najlepšie revanšovať."

Just Cause 3 bolo oznámené pre Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Just Cause 3 s inteligentnejšími nepriateľmi a náhodnými udalosťami





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Square enix / Avalanche Studios
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 1. december 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (1)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19632)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk