Red Dead Redemption 2 má byť predstavené na tohtoročnej E3

Vrátime sa 12 rokov pred udalosti pôvodnej hry?

pridal roberto 7.4.2015 o 9:11 pod hry
Red Dead Redemption 2 má byť predstavené na tohtoročnej E3

HRY > NOVINKY >

Už od vydania GTA V v roku 2013 čelí Rockstar North otázke, či už začal pracovať na Red Dead Redemption 2. R* však čakala ešte práca na krajšej a väčšej verzii GTA V pre nové konzoly a PC hráči už netrpezlivo čakajú na Windows verziu. Po 14. apríli sa však otvorí priestor na ohlásenie ďalšieho gigantického projektu, ktorým podľa správ z Reddit bude práve pokračovanie Red Dead Redemption, ktoré bude oficiálne oznámené už na júnovej E3. Info pochádza od užívateľa s nickom AnonDN1978, ktorý sa predstavil ako bývalý zamestnanec Rockstaru.

Podľa neho:

Nová hra bude prequelom RDR a dostala meno Red Dead Redemption 2: Legends of the West. Opäť navštívime miesta, kde sa odohralo RDR, ale celých 12 rokov pred udalosťami pôvodnej hry. Vďaka tomu si zahráme za mladšie verzie dvoch postáv z pôvodného titulu a pribudne aj jedna úplne nová. Dvoma "hlavnými" postavami budú Irish a Seth. Irish samozrejme pochádza z Írska, na americký západ sa dostal až ako 15ročný a v hre ho spoznáme ako 21ročného. Seth je z Kansas City a pracoval ako pokladník v banke, až pokým sa nedopočul o poklade. Rozhodol sa minúť svoje celoživotné úspory a svoju rodinu doviezol do texaského mestečka Tumbleweed. Počas príbehu budeme pozorovať jeho prerod v muža, ktorého sme spoznali v RDR.

Red Dead Redemption 2 má byť predstavené na tohtoročnej E3

Tretí protagonista nie je pevne daný - vytvoríte si ho sami! Podobne ako v GTA Online, aj tu si vytvoríte vlastný charakter s vlastným menom a štýlom oblečenia a tentoraz aj koňom. Outfit budú môcť meniť aj Irish a Seth, ale iba vlastný charakter si bude vyberať zo širokej ponuky košieľ, nohavíc, rôznych štýlov obuvi, rukavíc, klobúkov... Nemálo pozornosti vývojári venujú sedlám, ktoré budú minimálne rovnako dôležité ako výber plemena svojho zvieraťa a do tretice sa bude upravovať aj bezpečné útočisko. Toto všetko sa vďaka prepojeniu kampane a multiplayeru prenesie aj do online hrania.

Príbehy Setha a Íra prepojí práve hráčom vytvorený charakter, ktorý im poslúži ako žoldnier. Bude prítomný v kampani, ale jeho účasť v príbehových misiách nebude nevyhnutná. Obaja protagonisti by pritom mali mať okolo 30 vlastných misií. Okrem spomínanej dvojice stretneme aj mladšie verzie Bonny Macfarlane, šerifa i Johna Marstona.

Red Dead Redemption 2 má byť predstavené na tohtoročnej E3

Dôležitou novinkou RDR2: Legends of the West je nový systém bánd. Váš charakter si bude vyberať spomedzi niekoľkých zločineckých bánd, alebo sa pripojí k mužom zákona, čím však príde o niektoré možnosti vrátane kradnutia, respektíve by ho to mohlo stáť miesto a dosiahnuté postavenie. Tiež je v pláne prenášanie 4 až 8 priateľov do bočných, pôvodne singleplayer misií, čím sa z nich vlastne stane kooperatívny režim.

Hra je vo vývoji už tri a pol roka, má vyjsť najprv na Xbox One a PlayStation 4, ale na PC verziu si vraj počkáme iba o mesiac dlhšie. Ak AnonDN1978 vyzradil niečo, čo vyzradiť nemal, je pochopiteľné, že svoju totožnosť tají. Na druhej strane však môže ísť iba o hlúpy žart, čo si však overíme až na E3. Ak mu veríte, môže vás zaujímať, že v kanceláriách Rockstaru sa už údajne uvažuje aj o tom, v akej forme priniesť sequel ďalšieho open-world sveta - Bully 2.





Páči sa mi!

Zaradené pod: rockstar






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk