Nové Brány Skeldalu sú vo vývoji

Pozrieme sa na magický ostrov a tentokrát bude skupina zložená výhradne zo samých mágov.

pridal roberto 10.4.2015 o 21:02 pod hry
Nové Brány Skeldalu sú vo vývoji

HRY > NOVINKY >

Málokto na Slovensku ešte nepočul o českej hre Brány Skeldalu. Krokovací dungeon zo starej školy pôvodne vyšiel na platformy MS-DOS a Windows 95/98/ME a na začiatku minulého roka sa pripomenul free verziou pre Android a iOS. O pár rokov neskôr vyšlo aj pokračovanie Brány Skeldalu 2: Pátý Učedník a štúdio Napoleon Games momentálne pracuje na pokračovaní s názvom Brány Skeldalu: Sedm Mágů. Hra je však vyvíjaná primárne na mobilné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS. Pobeží však na engine Unity 3D, takže štúdio zostáva otvorené aj portu na PC.

Ako napovedá názov, do boja sa tentokrát vrhne skupina zložená zo samých mágov. Hráč začína s jedným (nepravým) mágom a jeho úlohou je získať do skupiny ďalších šiestich, aby potom spoločne zachránili dedinu.

Prenesieme sa na ostrov zvaný Roven, miesto plné mágie, ktorá vraj pochádza od samotných bohov, ktorí tu odpočívali počas tvorenia sveta. Ostrov zostal pred zvyškom sveta dlho ukrytý, ale keď sa jeho brány otvorili, nahrnuli sa do neho dobrodruhovia každého druhu. Niekto im hovorí prospektori, iní ich nazývajú divokými mágmi, všetkých však spája iba jedna vec - dúfajú, že ostrov bude pre nich ľahkou cestou k moci. Počas hľadania mocných artefaktov prepadávajú dediny, až sa obyvatelia jednej z nich rozhodnú najať jedného mága na vlastnú ochranu. Bohužiaľ, narazia na niekoho, kto ako mág iba vyzerá...

Nové Brány Skeldalu sú vo vývoji

Počas dobrodružstva sa hráč ocitne v krypte, v lese, na lodi, v močiari aj v zamrznutých horách. Po svete sa bude pohybovať plynule, až pokým nenarazí na nepriateľa, až vtedy sa hra prepne do ťahového režimu. S partiou mágov samozrejme nemôže byť núdza o desiatky kúziel, ktoré sa budú vzájomne dopĺňať a zároveň budú rôzne účinné voči rôznym druhom nepriateľov. Mágia však dokáže ovládnuť a využiť aj chladné zbrane a "hudobná mágia" sa postará o bonusy pre spoločníkov alebo naopak postihy pre nepriateľov.

Brány Skeldalu: Sedm Mágů budú skôr lineárnou hrou a dungeon crawlerom v štýle Legend of Grimrock než dobrodružstvom v otvorenom svete. Dátum vydania zatiaľ nie je známy, ale hra by vraj mohla vyjsť koncom tohto roka.





Nové Brány Skeldalu sú vo vývoji  Nové Brány Skeldalu sú vo vývoji  Nové Brány Skeldalu sú vo vývoji
Páči sa mi!






Mobil
Slovenské hry

Vývoj: Napoleon Games
Štýl: RPG / Ťahová
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk