Avengers: Age of Ultron dorazí do Pinball FX2 už zajtra

Najnovší diel Avengerov dopĺňa aj nový, prepracovaný, stôl do Pinball FX2 a Zen Pinball

pridal play3man 21.4.2015 o 20:01 pod hry
Avengers: Age of Ultron dorazí do Pinball FX2 už zajtra

HRY > NOVINKY >

Ďalšie filmové spracovanie Avengerov s podtitulom Age of Ultron zažilo svoju premiéru pred pár dňami v Los Angeles, pričom už o pár dní si ho budeme môcť pozrieť aj na plátnách slovenských kín. Veľkí fanúšikovia Avengerov sú aj vývojári zo štúdia Zen Pinball, ktorí majú za sebou hneď niekoľko rozšírení s touto tematikou. Stretnúť sme sa s nimi mohli pri Zen Pinball na konzolách a Pinball FX2 na PC, pričom práve do nich sa už zajtra dostane nový stôl, ktorý doprevádza už spomínaný film Avengers: Age of Ultron.

Autori sa pustili do prvých návrhov ešte v čase, kedy sa na filme pracovalo a tak si museli dať veľký pozor na rôzne detaily, aby sa zhodovali s filmom - napríklad kostýmy postáv. V čase, kedy sa Ultron chystá uskutočniť svoj plán, môžu svet zachrániť iba dobre známi hrdinovia Iron Man, Kapitán Amerika, Thor, Hulk, Black Widow a Hawkeye. Počas vytvárania stola pod takouto značkou si museli dať skutočne záležať, čo je napokon aj vidieť. Zachraňovať planétu tak budeme tentokrát priamo od stola, kde si ako bonus môžete hneď na úvod zvoliť aj obtiažnosť na základe vašich skúseností.

Ako to už u pinballu býva, tak aj tento stôl obsahuje hneď niekoľko menších hier. V Age of Ultron však dostal vlastnú mini hru každý z Avengerov, pričom s Hawkeye-om si je možné zahrať aj z pohľadu prvej osoby. Stôl je plne dynamický a prakticky neustále sa na ňom niečo deje - počas získavania bonusového skóre je dokonca možné jedným okom pozorovať súboj medzi Iron Manom a Ultronom, ktorý sa vám ne-raz postaví do cesty. Age of Ultron bude výzvou aj pre skúsených pinballistov, ktorí určite ocenia veľké množstvo spôsobov pre získavanie jackpotov, ku ktorým sa je možné dopracovať precíznymi odpalmi. No ak to s jednou guľou v hre budete mať príliš jednoduché, do hry vám pribudnú aj ďalšie. V takom prípade záleží len na vašich schopnostiach, či dokážete využiť túto výhodu, alebo na ňu naopak doplatíte stratou skóre.

S drobným predstihom sme sa na stôl pozreli a Marvel's Avengers: Age of Ultron pre Pinball FX2 a Zen Pinball 2 sa podaril, takže ak ste fanúšikmi pinballu a Avengerov, nemáte príliš nad čím rozmýšľať.





Avengers: Age of Ultron dorazí do Pinball FX2 už zajtra  Avengers: Age of Ultron dorazí do Pinball FX2 už zajtra  Avengers: Age of Ultron dorazí do Pinball FX2 už zajtra
Avengers: Age of Ultron dorazí do Pinball FX2 už zajtra
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk