Total War Warhammer predstavuje štyri frakcie

Total War robí veľký krok do neznáma, na bojiskách sa objavujú zelenokožci, upíri i lietajúce príšery.

pridal roberto 23.4.2015 o 9:48 pod hry
Total War Warhammer predstavuje štyri frakcie

HRY > NOVINKY >

The Creative Assembly a Sega včera prostredníctvom traileru oficiálne oznámil príchod Total War: Warhammer. Informácia o spojení Total War série a fantasy univerza Warhammer vyplávala na povrch už v januári, keď sa meno titulu objavilo v knihe The Art of Total War. Ešte sme však nevedeli, či nepôjde iba o rozšírenie ich snáh preraziť na mobiloch či presedlanie na iný herný žáner, čo však rozlúskol práve včerajší trailer sľubujúci epické bitky obrovských armád a teda plnohodnotný Total War titul.

Séria teda odbočí od ľudskej histórie a vyberie sa do sveta gigantických monštier, lietajúcich príšer, legendárnych hrdinov a mocných čarodejníkov. Navyše nemá ísť o jednorázový výlet, Total War: Warhammer má byť prvým z trilógie samostatných titulov, ktoré majú redefinovať žáner fantasy stratégií.

V čele každej frakcie bude stáť mocný vodca/hrdina a Sega (zatiaľ?) potvrdila štyroch z nich a spolu s nimi aj 4 hrateľné frakcie.

Total War Warhammer predstavuje štyri frakcie

Zelenokožcov povedie do vojny Grimgor Ironhide, mocný ork, ktorý si zámerne vyberá iba najmocnejších protivníkov. Pod jeho vedením nájdeme priehrštia postrádateľných goblinov, ale aj mocných orkských jazdcov na divých prasatách. Orkovia vo Warhammeri nemajú veľa chute do budovania veľkomiest, Creative Assembly by ich ale mohlo spracovať podobne ako Hunov v Total War: Attila.

Bradatých trpaslíkov povedie vznešený veľkokráľ Thorgrim a nečakáme nič iné než mocnú pechotu, odolné hradby a mocné obliehacie stroje.

Kto by to bol kedy povedal, že si v Total War zahráme aj za nemŕtvych? Ale bude to tak, jedným z mocných vodcov TW: Warhammer bude vlad Mannfred von Carstein, extrémne silný upír a skúsený generál. Bude zaujímavé sledovať, ako si Creative Assembly poradí s touto frakciou. Budú si upíri dopĺňať zdravie priamo na bojisku? Oživia nekromanceri po boji časť padlých protivníkov, aby rozšírili rady vladovej armády zombíkov?

Total War Warhammer predstavuje štyri frakcie

Vojská Impéria povedie cisár Karl Franz snažiaci sa pod spoločnú vlajku zjednotiť rozdrobené frakcie a získať tak silu potrebnú k odolaniu spoločným nepriateľom. Franza môžeme vidieť v traileri na jeho miláčikovi Deathclawovi a to, čo zviera v rukách je legendárne Sigmarovo kladivo. Na jeho strane môžeme očakávať vyváženú armádu čarodejníkov, pechoty, jazdectva a vojových strojov a možno dokonca aj parný tank. (o hrateľnosti tejto frakcie však sú ešte nejaké pochybnosti, asi však ide iba o chybu v počtoch videogameru)

Najväčšou hrozbou by podľa pravidiel Warhammeru mali byť sily chaosu, ten však nemusí dostať vlastnú frakciu, skôr môže byť silou ťahajúcou za nitky. Rovnako nikde nevidíme lesných, temných ani vznešených elfov, lizardmenov ani obľúbených skavenov. Všetky frakcie by sa mohli objaviť v DLC rozšíreniach, alebo budú témou dvoch pokračovaní/samostatne spustiteľných datadiskov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19871)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk