Konami sa ospravedlňuje, nebude robiť iba mobilné hry

Konami vysvetľuje nové smerovanie spoločnosti a načrtáva osud sérií Silent Hill a Metal Gear.

pridal roberto 30.5.2015 o 8:33 pod hry
Konami sa ospravedlňuje, nebude robiť iba mobilné hry

HRY > NOVINKY >

Pred dvoma týždňami obletela svet správa, že Konami mení smer a zameria sa na mobilné hry. Nie každý spravodajský portál si slová riaditeľa spoločnosti vyložil správne (sector áno;) a vo viacerých médiách sa objavili iba krátke citácie vytrhnuté z kontextu alebo nepresne preložené z japončiny. Mnohí západní hráči preto dostali informáciu, že Konami sa už bude orientovať iba na mobily. Spoločnosť preto vydala vyhlásenie v angličtine, v ktorom hráčov ubezpečuje, že s ostatnými platformami a formami hrania nekončí. Hry pre mobily a biznis model pay-as-you-play budú číslom jeden, ale priaznivci sérií Metal Gear a Silent Hill nemusia vešať hlavu.

"Niektorým citáciám chýbal dôležitý kontext a kvôli tomu znepokojili niekoľko pre nás najdôležitejších zainteresovaných strán vrátane našej komunity, tlače, našich partnerov a fanúšikov. Uvedomujeme si, že dohady spojené s našimi zmenami boli príčinou mnohých obáv, za čo sa všetkým ospravedlňujeme. Za účelom lepšieho pochopenia podnikateľskej stratégie Konami sa radi podelíme o anglický preklad každého článku.

Spoločnosť Konami prešla v marci tohto roka zásadnou reštrukturalizáciou. Jej cieľom bolo zabezpečiť vhodné sledovanie nových potrieb zákazníkov a trendov trhu a rýchle i efektívne aplikovanie našich osvedčených technológií a know-how v prostredí rýchlo sa meniaceho priemyslu digitálnej zábavy, ktorým neustále hýbu nové herné vzory a platformy.

Konami sa ospravedlňuje, nebude robiť iba mobilné hry

Proces reorganizácie viedol k premiestneniu našich výrobných štúdií a začleneniu vývoja hier do nášho centralizovanejšieho systému produkčných divízií. Riaditeľ Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Hideo Kojima, a členovia jeho tímu naďalej tvrdo pracujú aj v novom systéme a hra je čoraz bližšie dokončeniu. Boli sme zasypaní prejavmi podpory vydania Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ktoré prišli z USA, Európy aj Ázie a odvšadiaľ, kde už netrpezlivo očakávajú jej prvoseptembrové vydanie. Vývojový tím kvôli tomu usilovne spolupracuje na stopercentnom naplnení vysokých očakávaní.

Pri tejto príležitosti chceme tiež povedať, že série Metal Gear a Silent Hill, po celom svete milované bezpočtom fanúšikov, sú pre Konami extrémne dôležité. Starostlivo sme ich opatrovali mnoho rokov a naďalej budeme pokračovať v produkcii produktov oboch značiek. Momentálne však nie sme v bode, v ktorom by sme mohli oznámiť, akou cestou sa tieto tituly vydajú.

Konami bude naďalej vytvárať zábavný obsah prostredníctvom rôznych platforiem. Nie len naprieč mobilnými platformami, ale aj skrz konzoly, herné automaty a karty, aby sme sa tak prispôsobili potrebám tejto doby."

Konami sa ospravedlňuje, nebude robiť iba mobilné hry

V celej správe sa ani raz nezmieňuje Pro Evolution Soccer, tretia dlhoročná séria Konami pre konzoly a PC.





Páči sa mi!

Zaradené pod: konami






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19463)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk